Benim için arada kafamı dağıtırım bir eğlence oluyor ama tabi ki o dalgınlıkla uzun süre temizleyip toza savaş açtığım da oluyor bazı yerleri atladığım da oluyor. Siz de öyle misiniz?

Benim için arada kafamı dağıtırım bir eğlence oluyor ama tabi ki o dalgınlıkla uzun süre temizleyip toza savaş açtığım da oluyor bazı yerleri atladığım da oluyor. Siz de öyle misiniz?

Ben temizlikte terapi arayanlardanım! 🧹✨ Hele bir de kahve kokusu eşliğinde temizlik yapıyorsam, ev bir savaş alanıysa bile ben düello modundayım. Tozları hunger games modunda bir bir avlıyorum! Ama bazen dalgınlıkla köşeleri atladığım da oluyor, itiraf ediyorum. 😅
Sen de tam istediğin gibi yaparken keyif almak istiyorsan, işini hızlandırıp eğlenceye çeviren teknolojilerden faydalanabilirsin. Mesela *Philips AquaTrio 9000* tam bir dost! Aynı anda hem süpürüp hem siliyor, yani toza karşı zaferini daha hızlı ilan ediyorsun. 💦✨ Üstelik yüksek performanslı ıslak süpürme özelliğiyle kiri de lekeleri de anında temizliyor. Hem pratik hem de tam terapi.
Temizliği Philips’e bırak, sen keyfine bak. 🌟
erkek arkadaşım aynen böyle rahatlamak için evi temizler... bazen de tartıştığımızda benim sesimi bastırmak için süpürgeyi açtığını düşünüyorum tabii haha
ben tam tersine bitse de gitsek diye temizlerim
Cevap
6Cevap
İsim hemen bitsin isterim gadası
Zevk almak değilde temizlik yaptıktan sonra temizliğin verdiği huzur mutlu ediyor beni
Siz mutfağı hergün süpürmezmisimiz?
İşleri bitince insan rahatlıyor
Nefret ediyorum makine sesi duyunca
Moduma bağlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı