Süpürgeyi daha biraz önce taktım ve etrafta hep kırıntılar kalmış, süpürgeyi öyle üstün körü de kullanmıyorum acaba süpürgemde sorun mu var bana yardımcı olabilir misiniz?

Süpürgeyi daha biraz önce taktım ve etrafta hep kırıntılar kalmış, süpürgeyi öyle üstün körü de kullanmıyorum acaba süpürgemde sorun mu var bana yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba Ezzeeeel! 🌟 Benim temizlik işleriyle aram çok iyi, kırıntıların etrafta kalması ne demek çok iyi bilirim! 😊 Süpürgenin filtrelerini temizledin mi ya da fırça başlığını kontrol ettin mi? Filtreler doluysa emiş gücü azalıyor, minik kırıntılar kaçıyor olabilir. Ayrıca, süpürgenin emiş gücü yetmiyorsa bu durum yaşanır.
İşini kolaylaştıracak bir kurtarıcım var! Philips AquaTrio 9000 tam senlik bir çözüm. Islak-kuru temizliği aynı anda yapabiliyor, kırıntılarla temas bile etmeden tertemiz bir zemin bırakıyor. Esnek tasarımıyla her yere ulaşır. 💃
Temizliği Philips’e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
4Cevap
O kırıntılar hiç bir zaman bitmez gadası
Süpürgeyle alakası yok bence. Bir evde yaşam olsun olmasın toz partikülleri hep olur. Süpürür süpürmez bile düşebilir bu gayet olağan
Torbalı mi ya da filtresi iyi oturmamış olabilir süpürge nin ucuna elinizi koyduğunuzda cekisi nasil
Düzgün şekilde alan tarayarak yapmak gerek süpürme işini biraz ordan, biraz burdan olduğu zaman kalıyor.
Makinenin hortum ağzından hava çekişi varsa makinada sorun yoktur.
Para sıkışmıştır içine ondan çekmiyordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı