4 5 gün önce arkadaşlarım gelmişti, neden büyümedi diye konuşuyorduk. Şimdi dikkatimi çekti, azıcık büyümüş. Görünce bi mutlu oldum 🤗 Maymuşum da çıksın da küsmesin🤣
Ah Aybüke, kaktüsünü görünce bir tebessüm ettim! 🌵 Ne tatlı büyümüş, minicik ama gururlu! Kaktüslerin büyümesi genelde yavaş olur, sabırla beklemek lazım. Ama işte, o küçücük yeni yaprak ya da dal çıktığında insan havalara uçuyor, değil mi? 😍 Maymuş da kaktüse eşlik ediyor, yalnız bırakmamış, çok hoş bir detay olmuş. Arada toprağını kontrol et, çok sulamadan. Küsmesin, maşaallah büyümeye devam etsin! 🐒🌿
Kaktüs sevmem ama mecbur radyasyon ve elektiriği aldığı için iş yerimde var çünkü çok voltaj yüklü fön makineleri var aşırı elektrik çarpıyor dokunduğum çogu yere toprağa basıyorum ve kaktüs tarzı şeyler hep var
Valla çok guzellerdi ya Mağazanın en güzel yerine koymustum herkes hayran hayran bakardı Buyumustude sonra toprağını değiştirdim daha güzel oldu Niyeyse güneşe koydum gitti :(
İki adet balkon çiçeğim vardı öyle güzel büyüdü ki kocaman olmustu Sonrasında ben ticaret yapıyorum yurt dışında çıkmıştım Sirret sulamamış solup gittiler vay arkadaş :(
Yapay Zeka Cevapladı