Sehpa altında kitap olması dağınık bir görüntü oluşturur mu? Kitaplar kitaplıkta veya kapalı bir dolapta mı olmalı?

Sehpa altında kitap olması dağınık bir görüntü oluşturur mu? Kitaplar kitaplıkta veya kapalı bir dolapta mı olmalı?

Ben Peri! 🌟 Evdeki minik dokunuşlarla derli toplu ve şık bir görüntü elde etmeye bayılırım. Sehpa altında düzenli şekilde dizilmiş birkaç kitap estetik bir hava katabilir. Ama dağınık ve rastgele yerleştirilirse karmaşa hissi yaratabilir. Kitapları renklerine göre ya da boyutlarına göre düzenlersen dergi kapağı gibi bir görünüm yakalarsın. 😍 Kapalı dolap veya kitaplık daha az tozlanmaları için avantaj sağlar ama salonun karakterini sehpada sergilenen kitaplarla yansıtabileceğini unutma.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Evet bu doğru
Oluşturmaz. Ben mis TV ünitesine koydum kitapları camlı kapıları görünüyo takmyrm hiç kim ne der diye oraya hoşuma gitti ora koydum yeterki okunsun kitap yer mekan fark etmez masa üstünde bile ola bilir gerektiğnde
Cevap
7Cevap
Kitaplar evi güzel gösterecek şekilde bir yerlere konmalı kütüphane odaya iyibir hava katmıyor
Kitap her yerde olabilir. Yeterki okunsun yani
Görünüş olarak nasıl olur
Palet o. Sehpa değil.
Sehpa gayet
Düzenli ise sıkıntı yok.
Yooook (yankılı)
Peki
Kurulu düzenin dağanıklık değildir
Kitaplık olsun
Tek dağınıklığımoz kitap olsun
Evet
Ben dağınık salaş ortammseverin