Ev & Yaşam Kitaplık nasıl boyanır? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Evde kullanmadığım eski 2 tane kitaplık var, onları sağlamlaştırıp boyayayım diyorum, acaba kitaplık nasıl boyanır, hangi boyaları almalıyım? Kitaplık nasıl boyanır? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
shraeva Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Cadence marka bir boya var. Su bazlı. Hem uygulaması kolay hem fiyatı uygun hem tüm yüzeylerde kullanılabiliyor. Zımpara yapmana bile gerek kalmaz. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl cadence yapanların bazıları zımpara yapıyor videolarda, benim kitaplığa zımpara gerektiğini nasıl anlayacağım? Yorumla shraeva +1 yıl Ben hiç zımpara yapmadım hep de tuttu boya kitaplık vernikli ise zımpara yapabilirsin Yorumla
MYnameİSwhat Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kitaplığın güzel bence Boyanmaya ihtiyacı yok 0 4 Yorumla Soran +1 yıl benim kitaplığım değil bu, boyanmış başka bir kitaplık ama benimkiler de benzer boyda Yorumla MYnameİSwhat +1 yıl O zaman bunun gibi yap. d Yorumla Soran +1 yıl nasıl işte? Yorumla MYnameİSwhat +1 yıl Beyaz ve gül desenli Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Cadence marka bir boya var. Su bazlı. Hem uygulaması kolay hem fiyatı uygun hem tüm yüzeylerde kullanılabiliyor. Zımpara yapmana bile gerek kalmaz.
cadence yapanların bazıları zımpara yapıyor videolarda, benim kitaplığa zımpara gerektiğini nasıl anlayacağım?
Ben hiç zımpara yapmadım hep de tuttu boya kitaplık vernikli ise zımpara yapabilirsin
Kitaplığın güzel bence
Boyanmaya ihtiyacı yok
benim kitaplığım değil bu, boyanmış başka bir kitaplık ama benimkiler de benzer boyda
O zaman bunun gibi yap. d
nasıl işte?
Beyaz ve gül desenli