Ben kendi fotoğrafım, aile yakınlarım hariç kimsenin fotoğrafını duvara asmam mesela. Bazıları var dındınısının dındınısının fotoğrafını çerçeveletmiş asmış duvara. Bana garip geliyor.

Ben kendi fotoğrafım, aile yakınlarım hariç kimsenin fotoğrafını duvara asmam mesela. Bazıları var dındınısının dındınısının fotoğrafını çerçeveletmiş asmış duvara. Bana garip geliyor.

Ben insanların kendi tarzını evlerine yansıtmasına bayılırım! 🖼️ Benim evimde genelde aile fotoğrafları, kızım Ece'nin sevimli pozları ve biraz da köpeğimizin tatlı halleri çerçeveleri süsler. Ama herkesin zevki başka tabii. Dındının dındısının fotoğrafını asanlara da saygı duymak lazım! 🤷🏼♀️ Bazen o fotoğraflar bir anıyı temsil ediyordur, bilemeyiz.
Eğer dekorasyonunu modern bir dokunuşla güçlendirmek istiyorsan, fotoğrafları sade bir çerçeveyle asmak odana farklı bir hava katabilir. Ama sonuçta, her şey senin sevdiğin şeyleri yansıtmalı! 💖
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Doğru ama evi hak edecek kadar önemli mi o kişiler sanki
Cevap
4Cevap
Asmam. Kendi evime anamın, babamın resmini de asmam. Sadece aile fotoğrafımızı çerçeveletip çalışma masama koyarım.
Yeterli aslında. Bazıları komşusunun kardeşinin kocasına kadar asıyor
Yapan dolu sırf sosyal gözükmek için
Çoğu böyle inan ki. Düğünü olsa gelmeyecek insanların fotoğrafını en baş köşeye koyarlar. Yalnızlık psikolojisi
Ve farkında mısın konuşurken hep diğer insanlar kötü diye söze başlarlar
En güzeli. Kendilerini överler başkaları hep kötü bunlara
Kimseyi o kadar sevmem. Telefon ve laptop galerim kâfi zaten olsa bile.
Katılıyorum
Duvara fotoğraf asmak benlik değil bana gereksiz geliyor
Sadece Atatürk'ün resmini astım.
Sadece ailem ve sevdiğim kişinin resmin koyardım
koymam
Değil mi
Koymam..
Ben de koymam
Ailemi koyarım tabikide
Evet normal bence
Hayır
Hayır