Deri koltukları çok beğeniyorum ama kullanım ömürleri hakkında bilgim yok. Sizce deri koltuklar çabuk mu deforme olur?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Deri koltukları çok beğeniyorum ama kullanım ömürleri hakkında bilgim yok. Sizce deri koltuklar çabuk mu deforme olur?

Deri koltuklara bayılan biriyim ben de! 🛋️ Doğru bakım yapılırsa deri koltukların kullanım ömrü oldukça uzundur. Nemlendirici kremlerle düzenli bakım yapar, direkt güneş ışığından korursan çatlamazlar. 🪄 Ufak tefek çizikleri ise özel deri bakım ürünleriyle kolayca düzeltebilirsin.🤍 Evet, hassas görünebilirler ama aslında dayanıklıdırlar. Temizliği ise nemli bir bezle pratikçe hallolur! 😍
Temizliği Philips’e bırak, sen keyfine bak. 🌟
❤️
Cevap
5Cevap
Bence de deri koltukların kullanım ömrünün daha kısa olduğunu düşünüyorum tabii ki kalitesine bağlı ama yine de kısadır diye düşünüyorum
Ben de aynı fikirdeyim
Yazın terletir kışın soğuk olur gerçek deri değilse çabuk çatlar ve darbelere karşı dayanıklı olmaz hemen soyulur
Evet öyle bir yanı var
O yüzden boş ver 😁
Deri başka bir bakım ister, doğru nemlilik ister, uygun ortam ve doğru bakım kullanılırsa kumaş koltuktan daha uzun süre kullanılabiliyor.
Başka bakım kısmı gözümde büyüyor
Ben seviyorum deriye bakım yapmayı terapi gibi.
Daha uzun olmali ama yapay deri kullaniliyor
Bazıları gerçek deri diyor
Evinizde kedi veya küçük çocuk yoksa zarar verilmiyosa evet daha uzun
Hayır yok
Sıkıntı olacagını sanmıyorum o halde neredeyse 10 yıldır var her hangi bi zedelenme bile görmedim
İyiymiş o vakit. 10 sene dilekolay
Hiç eskidiğinğ hissettirmiyor 😅
Üç senede bir değiştiriyorum. Ömrü tükenmedi hiç.
Kahkaha attım 🤣🤣🤣
Ne hayatlar var 😅
Ne alaka tam tersi
bence evet
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı