Ev & Yaşam Yeni aldığımız koltukların sertliği zamanla yumuşuyormu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bizimkilerden duydum ama inandırıcı gelmiyor, hissiyatı yerde yatmak gibi😄😄 Yeni aldığımız koltukların sertliği zamanla yumuşuyormu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
jilet_ütücü_farukk Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 30 +1 yıl Zamanla sırt acıtmayan bir konuma geliyor. 😂 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Evet bir süre sonra yumuşuyor 0 0 Yorumla
Buketciğiniz4001 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl Ahahahha genelde yavaş yavaş yumuşuyor 😂 ay gülesim geldi nasıl bir soru 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Amaç soru sormaktı aklımda bi soru yok hepsi çözümlü😎 Yorumla Buketciğiniz4001 +1 yıl Ahahahhaha yaaaa iyi cevaplamıyorum bidaha kal böyle 😂😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl 😒😒 Yorumla Buketciğiniz4001 +1 yıl Ee iyi yapmıyorum bak sustum gittii Yorumla Soran +1 yıl Milleti gıcık etmeyi seviyon sandım blöf yaptım😄😄 İnsani duyguların olması çok hoş Yorumla Buketciğiniz4001 +1 yıl Ahhahaha yaa ordan insnlara çok sataşn bi tipe benziyom dimi 😂😂 Yorumla Buketciğiniz4001 +1 yıl Alalh razı olsun be bizde insanız işte sende rahat koltuğuna otur 😭 Yorumla Soran +1 yıl Sendende razı olsun 😊😊Olabilir her insanda kötü bi huy var kasmamak gerek👍👍Ama bu özelliği yararına kullanırsın olur biter Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Zamanla yumuşaması süngerinin eskidiği anlamına geliyor zaten oturma izi vs bırakıyor en iyisi baştan yumuşak tercih etmek 1 0 Yorumla
azracoskun__ Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl 4 yasinda bir cocuk bulun ziplatin -0 dakikaya yumusacik olur xd 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😄😄😄Ben zıplarım çocuğa gerek yok Yorumla
Sucuklu-Sütlac Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Alırken yumuşak sünger tercih etseydiniz. Zamanla otura otura yumuşar 🤨 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Banada öyle geliyor yumuşamıcak Yorumla
bRokeHeaRth_____ Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Koltuğun rengi kötü 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Zevklerin tartışması olmaz Yorumla bRokeHeaRth_____ +1 yıl E tamam bende fikrimi beyan ettim Yorumla Soran +1 yıl 🙂🙂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Zamanla sırt acıtmayan bir konuma geliyor. 😂
Evet bir süre sonra yumuşuyor
Ahahahha genelde yavaş yavaş yumuşuyor 😂 ay gülesim geldi nasıl bir soru
Amaç soru sormaktı aklımda bi soru yok hepsi çözümlü😎
Ahahahhaha yaaaa iyi cevaplamıyorum bidaha kal böyle 😂😂😂😂
😒😒
Ee iyi yapmıyorum bak sustum gittii
Milleti gıcık etmeyi seviyon sandım blöf yaptım😄😄 İnsani duyguların olması çok hoş
Ahhahaha yaa ordan insnlara çok sataşn bi tipe benziyom dimi 😂😂
Alalh razı olsun be bizde insanız işte sende rahat koltuğuna otur 😭
Sendende razı olsun 😊😊Olabilir her insanda kötü bi huy var kasmamak gerek👍👍Ama bu özelliği yararına kullanırsın olur biter
Zamanla yumuşaması süngerinin eskidiği anlamına geliyor zaten oturma izi vs bırakıyor en iyisi baştan yumuşak tercih etmek
4 yasinda bir cocuk bulun ziplatin -0 dakikaya yumusacik olur xd
😄😄😄Ben zıplarım çocuğa gerek yok
Alırken yumuşak sünger tercih etseydiniz.
Zamanla otura otura yumuşar 🤨
Banada öyle geliyor yumuşamıcak
Koltuğun rengi kötü
Zevklerin tartışması olmaz
E tamam bende fikrimi beyan ettim
🙂🙂