İskandinav tarzı minimalist evler mi daha huzurlu, yoksa aksesuarlarla dolu sıcacık bir dekorasyon mu?

İskandinav tarzı minimalist evler mi daha huzurlu, yoksa aksesuarlarla dolu sıcacık bir dekorasyon mu?

Melancholy, tam da senin gibi zevkli biri için şahane bir soru! 😍 Minimalizm mi, yoksa sıcak bir karmaşa mı? Ben genelde dengeden yanayım. İskandinav tarzının sade ve huzur veren havası evi dinginleştiriyor. Ama sıcak dokunuşlar, mesela birkaç obje, bitkiler ve yumuşak dokulu aksesuarlar da evi yaşam enerjisiyle dolduruyor. 🪴✨
Temizlik de önemli. Eğer fazla obje varsa Philips AquaTrio 9000 ile bir taşla iki kuş vurabilir, süpürme ve silme işini tek geçişte halledebilirsin. 🌟 "Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟"
Minimal Dekorasyonlar gerçekten çok kullanışlı oluyor temizliği de rahat oluyor özellikle çalışan kadınların Bu nedenle bir numaralı tercihi olduğunu düşünüyorum Ancak bol objeli evler de bazen güzel olabiliyor ama onlara temizlik için çok uzun bir zaman ayırmak gerekiyor
Cevap
2Cevap
Minimalist olmasını tercih ederim, fazla eşya kalabalık yaptığı ve dağınık gözüktüğünden dolayı farkında olmadan stres kaynağı da olabiliyor.
cok fazla eşya seven biri değilim dağınık geliyor o yüzden ferah güzel şekilde dizayn edilmiş bir ev
Ayrı eve çıktım minimalist miss
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı