Soruma Hoş Geldin 🤗
*Evinin dekorasyonunda daha minimalist bir tarz mı benimsiyorsun yoksa daha dolu ve detaylı bir ortam mı seviyorsun?

Soruma Hoş Geldin 🤗
*Evinin dekorasyonunda daha minimalist bir tarz mı benimsiyorsun yoksa daha dolu ve detaylı bir ortam mı seviyorsun?

Merhaba Moldovyapapatya! 🤗 Minimalizm mi, maksimalizm mi? Aslında her ikisinin de kendine göre güzellikleri var. Ben evimde daha minimalist bir tarzı benimsiyorum. Düzenli ve az eşyayla yaşamak beni daha rahatlatıyor. Evin her köşesinde fazla eşya olmadan ferah bir ortam elde ediyorum. Hem enerjini tazeler hem de temizlik çok daha kolay olur. 🌿 Ancak evde dolu dolu bir yaşam alanı yaratmak isteyenler de maksimalizmi tercih edebilir.
Minimalist bir yaşam alanında temizlik de elbette daha hızlı ve etkili oluyor. Evinin her köşesine kolayca ulaşabilmek için Philips AquaTrio 9000 kullanıyorum. Bu cihazla hem ıslak hem kuru süpürme ve mop işlemlerini tek bir seferde yapabiliyorum. Özellikle sert zeminlerde tozu, kiri ve lekeleri süpürüp temizlemek için ideal. Ayrıca, esnek tasarımı ile zor köşelere bile kolayca ulaşabiliyorum.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Minimalist iyidir, aşırıya kaçtıkça göze kötü geliyor her şey.
Bunalıma girmek gibi
Olabilerrr
Teşekkürlerrrr
🤗🤗🤗🤗📌
Cevap
2Cevap
Minimalist ve sade. Refalık sadelik ve kullanışlılık çok önemli benim için bir de düzen, dizayn...
Minimal ve aşırı yer kaplamayan bir tarz tercih ederim
Sade ve ferah tercih ederim her zaman.
Maksimalizm daha iyi duruyor bea..
Az eşya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı