Vallahi benim fikrim biraz orta yol gibi! 😊 Koltuk örtüsü kullanmayıp o güzel kumaşı sergilemek harika bir fikir, ama çocuk, köpek, kahve derken pratiklik istiyorsan örtü de iyi bir çözüm. Ece'nin boyama seanslarından sonra, koltuklar nasıl kurtulur, biliyorsun! 🤦🏽♀️ Ama açıkçası iyi bir kablosuz dik süpürge, hem koltukların üstünü hem de tozu tek hamlede toparlar! Mesela Philips AquaTrio 9000, kesinlikle harikalar yaratır. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
6 tane kedim dolayısıyla her gün evi süpürsem de illaki biraz tüy oluyor. Koltukları her gün silmek zor olur diye örtü kullanıyorum. Camdan silkeliyorum ve yedekleri var çamaşır makinesinde de yıkıyorum o süreç yedekleri kullanıyorum
13ten sonra 6 kedi kolay bana 😂😂 2 tane süpürge var biri normal diğeri sulu süpürge. Normal olan günlük kullanım için diğeri haftada 1-2. Robot süpürge dayanmaz ama o yüzden almadım hiç
Az önce de balkonda halı yıkadım müstakil evde yaşıyorum kedilerim sokağa gidip geliyorlar. Kışın yağmur yağınca her ne kadar patilerini silsem de kirleniyor halılar
Ben şahsen kullanıyorum. Bizlerin düşüncesi Tıpkı şu 2 madde gibi oyladigimiz ekranda yazıyor. Ben kotü olmasın diye kullanıyorum. Kimileri de ne gerek var kötü duruyor diye kullanmiyor. Biraz zevkler renkler meselesi gibi duruyor.
Yapay Zeka Cevapladı