Kullanıyorum, koltuklarım kirlenmesin misafir çocukları canavar gibi
Örtü kullanılacaksa niye alırken o kadar görüntüsüne dikkat ediyoruz, bence çok saçma.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İnsanlar genellikle koltuklarının üstüne örtü kullanırlar. Bu, koltukların temiz ve korunaklı kalmasına yardımcı olabilir. Ayrıca, koltuk örtüleri dekoratif amaçlar için kullanılabilir. Bazı insanlar koltuk örtüsü kullanmanın gereksiz olduğunu düşünebilirler, ancak diğerleri için koltukları korumak ve evin dekorasyonunu tamamlamak için önemlidir. Sonuçta, koltuk örtüsü kullanmak kişisel tercihe bağlıdır ve saçmalık olarak değerlendirilemez.
Bence mantıklı, misafirler geldiğinde kaldırıyoruz daha temiz ve eski orijinalliğini korusun diye. Evde sürekli kullanılan bir şey olduğu için kirlenmesi normal ve bu da bir tür alınan önlem. Ha çok paran varsa gereksiz tabi al yenisini ya da temizleeet :D
Cevap
27Cevap
Misafir çocukları diye bir gerçek var gerçekten 😄
😂 😂 😂
Tabiki saçmalık koltuk üretirlcisi olarak söylüyorum ki zaten yeni nesil kumaşlar leke tutmaz silebilir kumaş b bir saat desen renk beğeniyorlar sonra üstüne iğrenç bir örtü
Evet saçmalık ben kullanmıyorum. Sonuçta koltuğu kullanmak aldım. Onu yüceleştirip örtünün altına batmaması için saklayamam. Koltuk benim için var , ben onun için değil...
Sadece misafir çocukları değil her zaman için örtü sermek iyi oluyor bir şey dökülünce temizlemesi kolay
Kullanmıyorum ama karşı olduğum için değil sürekli düzeltmek zorunda kalmak ve o kayınca ortaya çıkan görüntü hoşuma gitmiyor
Örtü kullanılacaksa görüntü önemli olmaz koltuk saçimlerinde görsele o kadar bakmazdık saçma olur :D
Bence saçmalık, ömürlükmüş gibi eşyaları az kullananları ya da üzerini böyle kapatanları anlamıyorum. Alt tarafı bir eşya yani.
yoo bazen gerekli ve hoş durur evimdeki gibi.
keşke foto atsaydınız
Abla işte bizim evde var yani örtü falan ya bu arada iş nerden arıyorsunuz hangi platformdan
Rabbime şükürler olsun hamd olsun hamdü senalar olsun benim işim var buda nereden çıktı
He yok teyze öyle bilgi amaçlı
Koltuklar pahalıysa gündelik hayatta kullanılabilir, misafir gelince açılır.
asıl misafir gelince örtülmesi lazım
O zaman ama koltuğun kendisi kapanmış gibi oluyor.
Dehşet saçmaa o zaman niye koltuk iki kalın minderin üstüne örtü serince de aynı şey oluyo
Kullanıyorum. Koltuğum deri ve çok deforme oldu. O yüzden mecburen kullanmak zorundayım.
Su an benim evim olmadığı için kullanıyor ann ama ev benim olursa ben örtü istemem 🤣
Bence örtü daha iyi hem kullanışlı hem çocukların koltuğa zarar vermesi oranı azalır
Annem kullanıyor yoksa koltuklar çabucak kirleniyormuş shsjsk
Tek çocuklar değil temiz kalması önemli olduğu için!
Eğer güzel, şık ve hoş bir örtü ise olabilir öbür türlü kullanılmamalı bence
Evet kullanıyoruz ama hiç anlamam. neden kullanıldığını
Biz kullanmıyoruz. Bence kullanmak saçmalık değil, ama gereksiz.
Hayır hiç sevmem
Daha önce vardı kıçımı sağa çeksem örtüyü düzeltiyorum moralimi bozuyor
Kullanmıyorum şu an ama düşünüyorum, evcil hayvanı olanlar için gerekli bence
evcil hayvanlar ısıra ısıra mahvediyorlar tecrübeyle sabit
Size ne iyi geliyosa onu yapin kendi fikrim ise eklenti guzeldir
Örtü kullanacaksak koltuğu seçmeye gerek yok rastgele bir tane alırız tamamdır
Örtü kullanılacaksa niye alırken o kadar görüntüsüne dikkat ediyoruz, bence çok saçma.
maalesef evimizde var 😃
😂😂😂😂
Çok saçma hiç sevmem koltuk örtülerini
Yerine göre değişir bence
örtü nedir yaw 90lı yıllardaki gibi
Gerek yok bence örtüye
Örtü kullanmıyorum
Çok gereksiz ve saçma buluyorum.
Kullanmıyorum hiç de sevmiyorum örtüyü
Kullanmıyorum
Nasıl bir örtü?
Saçma bence