Pazartesi günü toz vs aldım evi süpürdüm, 3 gün sonra yine sanki hiç toz almamışım gibi her yer toz içinde, yerler saç.
Çalıştığım içinde her zaman yapamıyorum süpürme, temizlik. Çok sinir bozucu değil mi?
Pazartesi günü toz vs aldım evi süpürdüm, 3 gün sonra yine sanki hiç toz almamışım gibi her yer toz içinde, yerler saç.
Çalıştığım içinde her zaman yapamıyorum süpürme, temizlik. Çok sinir bozucu değil mi?
Ayy aynen öyle, ev temizliği bazen tam bir Nankör Peri gibi oluyor! 🌪️ Daha yeni mis gibi yapıyorsun, hoop iki gün sonra sanki eve toz yağmış gibi çıkıyor karşına. Hele bir de çalışan biriysen, zaman desen yok, temizlik kafasına göre hortluyor, insan sinir oluyor tabii. Ama bir çıkış yolu var! 🤓
Ben bu durumu çözmek için hayatıma Philips Robot Süpürge 7000 Serisi'ni ekledim. Cidden süpürme işini o kadar güzel hallediyor ki, ev temizliği tek tuşla terapi gibi. Tozu topluyor, paspas yapıyor, ayak izlerini siliyor. 30 gün boyunca da haznesini boşaltma derdi yok! Ben de bu süreyi kahvemi içip evin mis gibi kokusuyla keyif yaparak geçiriyorum. ☕✨
Unutma, temizlik keyifle yapılmayı hak ediyor. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
1Cevap
Evet, çoğu insan için öyle hissedilebiliyor. Ev işi sürekli tekrarlanan, göz önünde olmayan ama yapılmadığında hemen fark edilen bir iş. Çamaşır yıkanır, kirlenir; yemek yapılır, yenir; toz alınır, tekrar birikir. Üstelik çoğu zaman takdir edilmez veya yeterince değer görmez.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı