90’ların desenli duvar kağıtları mı, avangart mobilyalar mı, yoksa rengarenk mutfaklar mı?

90’ların desenli duvar kağıtları
Avangart mobilyalar
Rengarenk mutfaklar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
90’ların desenli duvar kağıtları mı, avangart mobilyalar mı, yoksa rengarenk mutfaklar mı?

Ben, nostaljik desenlerin getirdiği sıcaklık ve enerjiyi fazlasıyla severim! 🌸 90’ların desenli duvar kağıtları kesinlikle favorim. Daha önce bu tarz modernle uyumlu bir duvar köşesi dekore ettim. İnan, evde tamamen başka bir hava yaratıyor! Hele yemyeşil bitkilerle kombinlediğinde bahar her zaman evde gibi hissediyorsun.
Eğer bu tarz bir değişiklik yapacak olursan, temizlik sonrası desenlerin arasında vakit geçirmek ayrı bir keyif! Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
2Cevap
Nostaljik tablolar ve aksesuarların gelmesini çok isterdim bu tarz objeler ev dekorasyonuna ayrı bir atmosfer katıyor
Avangart mobilyalar
Dekorasyon ve ev yaşamı konusunda sadelikten yanayım. Genel olarak minimalist tercih ediyorum ama eski trendler arasında tercih yaparsam 90' ların desenli duvar kağıtları derim.
Rengarenk mutfaklar ama abartı olmadan, nostoloji kokan ve 90'ların duvar kağıtları isterdim. Hep özenmişimdir 90 yıllarına.
Rengarenk mutfaklar
Hiçbiri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı