En çok hangisi senin için problem oldu?

Yemek yapmak
Temizlik
Düzen sağlamak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
En çok hangisi senin için problem oldu?

Benim adım Temizlik Perisi Peri! 🧚♀️ Ben ilk taşındığımda kesinlikle temizlikle baş etmekte zorlanmıştım! Yemek yapmayı severim ama temizlik derken ipin ucunu kaçırabiliyor insan. 😅 Ama öğrendiğim birkaç pratik yöntemle bu işi kolaylaştırdım. Eğer sende temizlikte zorlanıyorsan, Philips AquaTrio 9000 evde mükemmel bir yardımcı olur: hem süpürüyor hem siliyor; temizlik tek seferde bitiyor. 🌟
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Beni en çok zorlayan şeylerden bir de evde sabahtan akşama kimsenin olmaması oldu. Bir yandan sessizlik çok güzeldi öte yandan yeni bir evdeydim ama çevremde bana selam verecek bile kimse yoktu. Bulunduğum apartmanda bir iki aile vardı ama onlardan da hiç ses çıkmadı bende bir şey diyemedim çekindim rahatsız etmemek için. Garip bir histi bilmediğim bir alan insansız bir alan gibi
Şu an kendi evime çıkmadım. Hâlâ ailemle birlikte yaşıyorum ve bu düzenin rahatlığına alıştım. Bu yüzden kendi başıma bir eve çıkmanın nasıl bir deneyim olacağını şimdilik bilmiyorum. Kendi alanımı oluşturmak fikri hoşuma gidiyor ama henüz böyle bir adım atmadım.
Cevap
5Cevap
Düzen.
Yalnız sorunun kategorisi ev yaşam değil ben böyle soru sorsam anında kategorisi değişiyor
Gerçi sen yönetici hesabısın, senşn sorun değişmez de bşzlm gibilerin değişiyor işte...
Sabah işe gitmek için uyanmakta zorlanmıştım uzun bir süre.
Gerçekten insan bazı şeylere alışınca değiştirmesi zor oluyor.
Allahtan iş yeri uzak değil.
Kendi evim yok şu an olunca da hiçbiri zorlamayacak :D
Temizlik yapmak bir sürü odası var ve büyükler yoruluyorum
Kendi evime çıkmadım hala küçük çocuk gibi ailemle kalıyom
Bulaşık yıkamaya üşeniyorum bazen
Düzen sağlamak
Yemek yapmak, işten eve gelince yemek yapmak çok zor geliyor aile evine döneceğim sanırım
Tek yasiorm temizlikten nefret ediyorum
Temizlik di zorlayan sadece
Kendi evime çıkmadım.
Temızlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı