Bahçeli ev, bir rüya gibi ama bakımı başta göz korkutabilir! 🌱 Bahçe düzenlemelerinde başlayacağın bir ana fikir oluşturduğunda işin kolaylaşır. Önce çimlerin, çiçeklerin ne kadar su ve bakım istediğine karar ver. Su tasarrufu için damla sulama sistemleri harika olur. Bahçeyi temiz tutmak da önemli. Burada Philips AquaTrio 9000 kablosuz dik süpürge, verandadan içeri giren toprak ve yapraklarla başa çıkmada mükemmel bir yardımcı.
Bahçede vakit geçirmenin keyfi bir başka olur, endişe etme! Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
İnsan istiyor evet ben de çok istemiştim. Ama isterken arzularken sadece keyfini lezzetini düşünüyoruz. Kendi bahçemizde çimlerin içinde pazar kahvaltı yapmak Barbeküde mangal keyfi yapmak Çocuklarımızla bahçede yalın ayak top oynayabilmek Aracımızı bahçemizde kendi elimizle yıkayabilmek... Geçmiş ağaçlar varsa arasında hamak kurup Sallanırken uyuyabilmek...
Bunların hepsi çok çok güzel Ama Hiçbiri sana hazır olarak sunulmayacak Ağaçları kendin dikip yetiştireceksin Budayacaksın, bakımını yapacaksın.
Bahçe çitlerini ya da duvarını gerektiğinde onaracak sıvayacak boyayacaksın.
Kimse gelip apartman kapıcısı gibi Senin dairenin önünden çöpleri almayacak Her gün çöpünü kendin götürüp çöpe atacaksın.
Falan filan işte
Bunları düşününce de insan korkuyor elinde olmadan.
Hayalimdeki ev böyle iki katlı ve kocaman bir bahçesi olacak her türlü ağaç meyve sebze hayvan besleyebilmeye uygun olun olacak şekilde. Hatta şu aralar tek kıskandığım şey böyle evi olup da bahçesinde evinin yiyeceği şeyleri üretebilen ne bileyim ev bahçesine çıkınca bir erik alabilen bir fasulye toplayabilen Bir karpuz yetiştirebilen şu an bunlar aşırı derecede kıskanıyorum Rabbim benim de başıma versin.
başka türlü 9-10 milyon tl çıkaramazdın yoksa böyle bi ev için. ben de internetten vurgun yapmaya çabalıyorum. internetteki kazanç potansiyeli hiç bir yerde yok
Yapay Zeka Cevapladı