Ev & Yaşam Şömineli evleri sever misiniz? ѕüтʟüĸαнve Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Şömineli evleri sever misiniz? Sizinde evinizde şömine var mı? Olmasını ister miydiniz? Şömineli evleri sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Şömineli evleri severim evet 0 0 Yorumla
__MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Hiçbir zaman bana mantıklı gelmedi.. Yanan enejinin %40 bacadan gider.. Bu ciddi israftır.. Bunun yanında pistir.. Sürekli yanması gerekir ki, söndüğü anda ev buz keser.. Soba bile daha mantıklı.. #Vesselam 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Evet, yaaa. Bilhassa soğuk havalarda hoş bir ambiyans oluşturuyor. 0 0 Yorumla
bugünleriyigünler Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Eskiden her evde vardı mecburi şimdi biraz lükse kaçtı, sadece tehlikeli olabilir 0 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl evet severim ama odunsuz olsun lütfen :D 0 0 Yorumla
Thanosİamİnevitable Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Şömine başında şarabı açmışım yanımda manita inceden sohbet, şarabın etkisi ve somineden gelen Cat cut sesler sonrası manitayla alevi harlama anı. Evet severim 0 0 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Kesinlikle severim ve yillardir kullanirim. 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Görüntü olarak hoş ama kullanışlı mı bilemedim 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Şömineli evleri severim evet
Hiçbir zaman bana mantıklı gelmedi..
Yanan enejinin %40 bacadan gider.. Bu ciddi israftır.. Bunun yanında pistir.. Sürekli yanması gerekir ki, söndüğü anda ev buz keser..
Soba bile daha mantıklı..
#Vesselam
Evet, yaaa. Bilhassa soğuk havalarda hoş bir ambiyans oluşturuyor.
Eskiden her evde vardı mecburi şimdi biraz lükse kaçtı, sadece tehlikeli olabilir
evet severim ama odunsuz olsun lütfen :D
Şömine başında şarabı açmışım yanımda manita inceden sohbet, şarabın etkisi ve somineden gelen Cat cut sesler sonrası manitayla alevi harlama anı. Evet severim
Severim keşke olsa
Kesinlikle severim ve yillardir kullanirim.
Severim ama temizliği zor olur
Hayır riskli sahtesi de tırt
Eh işte severim
nostalji modundaysam ne ala
Görüntü olarak hoş ama kullanışlı mı bilemedim
Olabilir güzel bir atmosfer yaratır bizde yok
Severim
Evet seviyorum
Var arada yakıyorum
Sevmem
Ev olsun yeter
yani sevilir