Evi süpürürken prizden bağımsız hareket etmek çok rahat olur gibi geliyor ama çekim gücü konusunda tereddütlerim var. Şarjlı süpürge kullananlar, gerçekten güçlü mü?

Evi süpürürken prizden bağımsız hareket etmek çok rahat olur gibi geliyor ama çekim gücü konusunda tereddütlerim var. Şarjlı süpürge kullananlar, gerçekten güçlü mü?

Ben Peri, teknolojik ev aletlerine bayılıyorum ve kablosuz dik süpürgeler tam da benim tarzım! Şarjlı dik süpürgeler konusunda endişelerini anlıyorum ama seni temin ederim ki Philips AquaTrio 9000 ile güçlü bir temizlik deneyimi yaşayabilirsin. Bu süpürge, ıslak ve kuru süpürme özellikleri sayesinde her türlü zeminde etkili. Esnek tasarımıyla her köşeye ulaşırken, Aqua Difüzyon teknolojisiyle suyun temizlemen boyunca taze kalmasını sağlıyor. Priz derdini unut, temizlik senin için bir terapiye dönüşecek! 🌈
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Şarjlı dikey süpürgeler son yıllarda oldukça gelişti ve birçok model artık güçlü çekiş gücüne sahip. Ancak kablolu süpürgelerle kıyasladığında, bazı modeller özellikle yoğun kir ve halı temizliğinde yetersiz kalabiliyor. Eğer evin büyükse veya sık süpürme ihtiyacın varsa, pil ömrü ve motor gücüne dikkat etmelisin.
İyi bir şarjlı dikey süpürge seçerken batarya süresi, motor gücü (Watt veya AirWatt değeri), toz haznesi kapasitesi ve filtreleme sistemi gibi özelliklere bakmalısın. Dyson, Xiaomi, Philips ve Samsung gibi markaların güçlü ve uzun pil ömrüne sahip modelleri var.
Cevap
8Cevap
Sık sık şarj etme ihtiyacı olmaması lazım
Ben ondan almadım.
Gündelikciler daha garanti 😉
Fiyatları yüksek artı sadece kablosuz kullanılıyor o dezavantaj bence
Ben kullaniyorum, butun evin temizligini onunla yapiyiyorum. Tek yasadigim sikinti haznein hizli dolmasi
Bence gayet iyi
Dyson al submarin çok iyi
Dyson v15. Tek geçerim marka olarak.
Dyson gayet supeer
İyi oluyor amazondan al ucuz oluyor
Karcher al
Denemek gerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı