Kurs hocama da sorcam tabi ama kullanan varsa, alırım öneri.
Bütçem 1500
Bütçem 1500
Elektronik baterinin ve bir çok şeyin adresi alixpress dir. Uygun fiyatlara bulabilirsin şahsen 10 yıldır bateri çalıyorum elektronik olan şeyleri tavsiye etmem çabuk bozulur onun yerine bpm alman daha mantıklı veyahut yastıkla çalış 400 bpm hızımı bagetlerle erittiğim silikon yastıklara borçluyum...
#libirsey satanist mi olacan başımı aboooow evlerden ırak :D
etme guzuuuuum etme yavruuuum gıyamam sanaaaaa alloouuuuw coccuma :D
Cevap
1Cevap
Dolardan dolayı secenekler azaldı işte 2 sene önce 2000 e öyle bir elketronik bateri vardı ki zili tutunca durdurabiliyodun bile şimdi uçmuştur tabi
Motor önerebilirim istersen 😄 dur bir bakıcam internetten
Biyere ayrılma 😄
Hooopp yetiştimmm
Yaa baştan desenee ikinci elde ölücülerin kralıyımm 😂😂😂
Lakin sıfırdan baktım evet 😂 ama sıfırda medelli dd400 varda güvenerek al diyemem az paraya bu olur dencek bişey ama dorede az paraya idare etcek bişey var 1700 kadar bir bak istersen doreden alış veriş yapıyorum hiç sıkıntım olmadı 2 kere gitar aldım ordan bagetler teller penalar vs linkide şuraya bırakim www.do-re.com.tr/carlsbro-csd120-compact-elektronik-davul-seti
Şimdi bu da avantaj 2000 den inmiş
Stokla sınırlıdır muhtemelen 2. El dersen şehrini bilmiyorum en iyi fiyat kaliteyi arayabiliriz tabi ikinci elde anfide bulma şansımız olur büyük şehirdeysrn şanslısın çünkü elektronik bateri ancak büyük şehirde bulunabilir İstanbul Ankara nispeten samsun ben burda aramıştım zorlanmıştım bulmaya samsunda
Birde şunu dicem
Sende sağol ama yinede almadan mağazada iyice soruştır incele 🤗 dorede de indirim yapabiliyolar ben 1500 tl lik gitarı 1200 e almıştım abi sağolsun destek çıkmıştı 😀 inşallah faydalı olabilirim tek ödülüm o eğer kafana yatmaz almazsan araştırmaya devam edersen bana dön bulana kadar dönmek yok 😄
Bateriyi uzun zamandır bagetlerle çalışıyorum hiç gidipte bateride deneme şansım olmadı 8 yıldır elektro gitarla uğraşıyorum bass gitarda aynı şekilde çok azda klavye 😀
😆😆 teşekkür ederim benim içinde çok güzel bu durumm 🤗🤗🤗
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar