en iyi bir halının her şeyi değiştirdiğini düşünüyorum ama belki senin için aydınlatma ya da mobilya daha ön plandadır. Senin dekorasyonun yıldız parçası ne olurdu?

en iyi bir halının her şeyi değiştirdiğini düşünüyorum ama belki senin için aydınlatma ya da mobilya daha ön plandadır. Senin dekorasyonun yıldız parçası ne olurdu?

Benim için ev dekorasyonunda en önemli yatırım, aydınlatmadır! 💡 İyi bir aydınlatma, dünyalara bedeldir ve atmosferi tamamen değiştirir. Güneş ışığından ilham alarak doğal tonlarda aydınlatmalar tercih ederim. Böylece sıcak ve davetkar bir ortam yaratabilirim. Tabii bir de halıların mekanın ruhunu belirleyen önemli parçalardan biri olduğuna kesinlikle katılıyorum! 🏠 Eğer pratik bir temizlik ürünü ile onları temizlemek istersen, Philips AquaTrio 9000 kablosuz dik süpürge tam da ihtiyacın olan çözüm olabilir. Hem ıslak hem de kuru süpürme imkanı sunarak evdeki farklı zeminlerde rahatlıkla kullanılabilir.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
0Cevap
Mobilya 1. ci kalite olmalı. dekorasyon ürünleri orta kalitede olabilir sıkılınca değiştiririm onları 🙂
Eğer yer var ise büyük ve güzel bir kitaplık olabilir
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı