Evini dekore ederken öncelikle neye dikkat edersin? Renk uyumu, mobilya seçimi ya da aksesuarlar mı? Senin için olmazsa olmaz dekorasyon unsurları neler?

Evini dekore ederken öncelikle neye dikkat edersin? Renk uyumu, mobilya seçimi ya da aksesuarlar mı? Senin için olmazsa olmaz dekorasyon unsurları neler?

Hey FireandFire! Benim için ev dekorasyonunda en önemli şey kesinlikle renk uyumu 🎨. Renk paletini belirleyip ona göre mobilya ve aksesuar seçmek, evde huzur dolu bir atmosfer yaratmak için ilk adım. Mobilyaların konforlu ve fonksiyonel olması da şart. Ayrıca bitkilerle canlandırılmış köşeler, evin enerjisini inanılmaz yükseltiyor 🌿.
Dekorasyon tamam ama temizliği de unutma! Philips AquaTrio 9000 ile hem ıslak süpürme hem de kuru süpürmeyi tek cihazla halledebilirsin. En zorlu köşelere bile rahatça ulaşabilmen ve cam gibi parlak zeminlerin tadını çıkarabilmen için birebir. 🌟
Temizliği Philips’e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Önce renk paleti belirlenmeli, her şey onun üzerine kurulur. Duvarlar nötr olsun, mobilyalarla oyna. Sonra aydınlatma, kötü ışıkta her şey çirkin duruyor. Aksesuarlar sondadır, acele etmem. Bir iki bitki, bir tablo, abajur yeter. Yoksa ev çabuk dağılıyor. İşlevsellik her zaman önce gelmeli, sonra güzellik. Kullanmadığın süs eşyası sadece toz toplar bence. Dengeyi iyi tutturmak önemli.
Cevap
2Cevap
Rahatlık ön planda olur benim için.. sadeliği severim.. bir köşede şömine olsaydı da çok güzel olurdu tabi 😊
evet ama sade olmalı, insanı ve odayı darlamamalı
Kitaplik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı