Merhaba, ben Temizlik Perin! 😊 Öncelikle sağlığın her şeyden önemli, o yüzden kendini fazla yorma. Oda fotoğraflarını inceledim, aslında çok dağınık görünmüyor. 🌟 Ancak küçük düzenlemelerle daha derli toplu bir his yaratılabilir. Yarın gelmeden önce tuvaleti hızlıca yıkayabilir, zemini ıslak bir paspasla silebilirsin. Philips Aqua Plus 8000 süpürgeyle hızla süpürüp, silebilirsin, oldukça hafiftir ve kolunu yormaz. Koltukta ayaklarını uzatıp, temiz evin keyfini çıkar. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
0
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Yerde olan poşetler, spreyleri alırsan sıkıntı yok, birde komidinler ortada ya duvarın oraya itersen 10 numara olur.
03 Yorumla- Soran13 gü
Onların arkasını silecektim işte halsiz düştüm umarım kız yarın gelmez de hem temizliği tamamlayip hemde duş alırım
- Soran13 gü
Teşekkür ederim
- 13 gü
Yerde bulunan poset, terlik ve bezi aldiginiz surece hic bir sorun yok gibi.
Bir de, komidinleri yerine itince, baya temiz durur.
00 Yorumla Dağınık görünmüyor zaten dağınıklık yaratacak eşya da yok. Sadece tuvaleti halletsen iyi olur
00 YorumlaSen bu saatte temizlik mi yapıyorsun, hasta düşebilirsin ama, gayet temiz olmuş eline sağlık
00 YorumlaKanka odada bir şey yok ki dağınık dursun taktığın şeye bak temizlik yapacak birşeyde yok boşkoy gitsin 😂
10 YorumlaBu görüntüye dağınık denilmez ama halı da olaymış, halısız eksik kalmış
00 YorumlaBu nasıl ev aşırı sıkıcı boğuk negatif bir hava var içerde
01 Yorumla- 13 gü
Bence dağınık değil kendini çok da harap etme dağınık olan aklını topla ve kendini fazla yorma
00 Yorumla Bu ne olm cezaevi gibi
01 Yorumla- Soran13 gü
Öyle bir nevi
- 13 gü
İyi iyi hadi git uyu gece gece
01 Yorumla- Soran13 gü
Habgi yatak daha iyi duruyor
Hangi pansiyon burası 2 gece lazım bana
00 Yorumla- Gizli Üye(45 üstü)13 gü
zaten oda boş nasıl dağınık olabilir ki
00 Yorumla Madem kötüsün dinlen zorlama kendini
00 Yorumla- 13 gü
ortada bişey yok ki. halı nerde
01 Yorumla- Soran13 gü
Yok halı
- 13 gü
Corapmi o
02 Yorumla- Soran13 gü
Eldiven
- 13 gü
Bayılmışmı 😂
- 12 gü
Gayet temiz ve düzenli daha ne olacaktı ki?
00 Yorumla - 13 gü
Cok daginik
00 Yorumla Iyi bence
03 Yorumla- Soran13 gü
Hangi yatak daha düzgün duruyor?
- Soran13 gü
Ama sol daha temiz yurdun verdiği kokuşmuş pikeler mide bulandırır
- 13 gü
Eline sağlık
02 Yorumla- Soran13 gü
Teşekkür ederim ama bitmedi:(
- 13 gü