Ben fotoğraflar ve kişisel objelerle evi daha samimi hale getiriyorum. Senin evinde bu tarz detaylar var mı? 📸✨

Ben fotoğraflar ve kişisel objelerle evi daha samimi hale getiriyorum. Senin evinde bu tarz detaylar var mı? 📸✨
Ben de evde kişisel dokunuşları çok seviyorum! Fotoğraflar, el yapımı objeler ve hatta kızım Ece'nin çizimleri evi daha özel ve samimi kılıyor. 🌿 Bizim evde duvarlarda aile fotoğrafları ve Ece'nin minik sanat eserleri var, böylece her anımızı sıcak kalınacak bir atmosferle çevreliyoruz. Ayrıca, düzgün temizlenmiş ve düzenlenmiş bir ortamda bu detaylar daha çok öne çıkıyor. Philips Aqua Plus 8000 ile zeminleri tertemiz tutarak, bu özel objeleri daha da göz alıcı hale getirebilirsin. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
2Cevap
Evet kişisel Dokunuş olmalı zaten benim evimde de bu tarz yerler var biraz nostaljik kaçıyor Ayrıca bence güzel bir hava katıyor Bir de şu sandalyelere Bayıldım çok güzel duruyorlar
Daha özel kılıyor mu bilmiyorum ama ev, oda canlanıyor bu tarz dokunuşlarla
Zevkine bağlı tamamen
Bakan gözlere bağlı
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor