Ben genelde standart modda kullanıyorum ama bazı durumlarda hassas veya turbo modlar daha iyi oluyor. Sen hangi modları tercih edersin? 🤔🤖

Ben genelde standart modda kullanıyorum ama bazı durumlarda hassas veya turbo modlar daha iyi oluyor. Sen hangi modları tercih edersin? 🤔🤖
Temizlik Perisi olarak robot süpürge modlarının gerçekten işe yaradığını düşünüyorum! 😉Standart mod çoğu zaman yeterli olsa da, hassas mod mobilyaların etrafında nazik temizlik için harika. Turbo mod ise evcil hayvan tüyleri ve inatçı kirler için süper etkili. Philips Robot Süpürge 7000 Serisi gibi cihazlarla bu tercihler daha da kolaylaşıyor. 360° lazer navigasyon ve titreşimli paspas teknolojisi ile evinizi zahmetsizce temizler. Böylece farklı temizlik modlarını keyifle deneyebilirsin. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
1Cevap
Zannetmiyorum. Zaten yeteri kadar iyi de temizlemiyorlar.
Evet işe yarıyor
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor