Şu robot zımbırtılardan hangisi iyi patlayıp evi yakmayacak köle bir süpürge önerisi lazım
26 gü
Şu robot zımbırtılardan hangisi iyi patlayıp evi yakmayacak köle bir süpürge önerisi lazım
Selam GoldenFireBall_06! Evi yakmadan hayatını kolaylaştıracak harika bir önerim var! 😄 Philips Robot Süpürge 7000 Serisi tam sana göre. Telefon uygulamasıyla kolayca kontrol edebileceğin bu süpürge, 360° lazer navigasyonuyla hiçbir noktayı atlamıyor. Ultra güçlü emiş gücüyle toz ve evcil hayvan tüylerini ortadan kaldırıyor. Üstelik paspas özelliği de sayesinde ayak izlerini hassas bir şekilde temizliyor. 30 gün boyunca haznesini boşaltma derdi olmadan tertemiz bir ev seni bekliyor! Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Bu konuda oldukça iyi bir marka Philips önerebilirim özellikle 7000 serileri oldukça güzel bence bir deneyebilirsin veya bir araştırabilirsin almadan önce
Cevap
3Cevap
roborock s5 max kullaniyoruz evde yillardir gayet memnunuz paspasina kadar atiyor
robot supurgenin yerden yuksekligi ve evinizdeki yatak alti koltuk alti gibi yerlerin yuksekligine dikkat ederek secim yapmanizi oneririm, ben yatagin ayaklarini degistirip yukseltmek durumunda kalmistim bu sebepten
KS kızları olarak süpürge olmaya alışmışız diye öneri yok sana. 🤣🤣🤣
😂😂
Xoyami diye bı marka aldı kardeşim ama yinede siz bilirsiniz tabi
Xioami mop pro 2 kullanıyorum memnunum
Biri daha aynısını önerdi
Fiyat performans ürünü olduğunu düşünüyorum
Teşekkürler
Robrock diye bir marka vardı o iyidir
Bi b*ka yaramıyo bizde var
Xiominin iyi
Hangi modelsi:)
Philips
Philips
Bilgim yok.
Karcher
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor