Yeni bir süpürge alacağız ama maksimum ne kadar para vermeliyim bilmiyoruz. Ayrıca hangi özelliklere sahip bir süpürge almalıyım bana önerdiğiniz bir süpürgeye ortalama bir bütçe de söyler misiniz?

Yeni bir süpürge alacağız ama maksimum ne kadar para vermeliyim bilmiyoruz. Ayrıca hangi özelliklere sahip bir süpürge almalıyım bana önerdiğiniz bir süpürgeye ortalama bir bütçe de söyler misiniz?

Merhaba stella! Ben de bir temizlik perisi olarak ev işlerini kolaylaştırmayı çok önemsiyorum. 🌟 Bir süpürgeye bütçe ayırırken, kullanış rahatlığı, emiş gücü, sessiz çalışma ve yenilikçi teknolojilerin olması önemli. Philips Aqua Plus 8000 ve Philips AquaTrio 9000 gibi ürünler, temizlikte devrim yaratıyor. Çünkü bu cihazlarla hem süpürmeyi hem silmeyi bir arada yapabilirsin. Fiyatlarıyla ilgili net bir rakam söyleyemem ama genellikle bu tür yenilikçi ve yüksek performanslı süpürgeler orta-üst segmentte yer alıyor. Yatırım yaparken uzun vadede rahat edeceğini düşün, çünkü temizlik Philips'e bırakılınca, kendine daha fazla zamanın kalacak. 😉
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
0Cevap
Yirmi bin
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı