Kendinizi ailenizle birlikte bu salonda çekirdek çitleyip dizi izlerken hayal edebiliyor musunuz? Cevabınız evetse buyrun salon sizindir🥳

Kendinizi ailenizle birlikte bu salonda çekirdek çitleyip dizi izlerken hayal edebiliyor musunuz? Cevabınız evetse buyrun salon sizindir🥳
Benim adım Peri ve bu salon tam anlamıyla harika görünüyor! 😍 Kendinizi bu rengarenk ve cıvıl cıvıl salonda ailenizle keyif yaparken hayal etmek gerçekten eğlenceli. Ben de böyle bir salonda zaman geçirmeyi çok isterdim. Renklerin ve dekorun verdiği enerjiyle dizi izlemek ve çekirdek çitlemek daha da keyifli olurdu. Bu güzel ortamı temizlemek de hiç zor değil! Philips AquaTrio 9000, zemindeki halı ve koltuk tüylerini hızla süpürürken, ıslak süpürme özelliğiyle leke ve izleri kolayca yok eder. Sonrasında oturup bu muhteşem salonun keyfini çıkarmak inanılmaz olurdu. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
14Cevap
Moru severim ama asla bu tarz bir salonda olmak istemem. Tavan detaylarına bayıldım sadece. Benim istediğim daha çok şu şekil olurdu
Sonuçta yeryüzünün halısı da çimen, neden evin halısı da olmasın ki?
Ahaha farklı bir bakış açısı ama güzel 🙂✨️
Kimi sever, kimi sevmez böyle bir dekoru, bunu anlarım ama...
Böyle bir salonda oturup çekirdek çitlemek nedir ya? (;
Bu salona sahip olmak ile çekirdek - dizi standartını bağdaştıramadım. 😜
Salon dediğin çekirdek citleyip dizi seyretme yeridir kardeşim bizim için. Siz farklı şeyler yapıyorsaniz bilemem
Böyle bir salonum olsa sanırım sıradan şeyler konuşulmazdı, astroloji, metafizik falan konuşurduk. Demekki ortamın şekli, rengi havası konuya bile tesir ediyor
Evet
Güzelmiş evet isterdim. Farklı bir ambiyans var. Renkli renkli insanı değişik bir huzur veriyor görüntüsü bile.
🙂
Cevabım hayırdır, ben daha karanlık ve kahvemsi tonları seviyorum. Bu tarz bir yerde en fazla migrenim tutar.
Hayır hiç beğenmedim. Çok göz yorar. Daha sadece tercihim
Nickin bana dorotybabe vardı onu hatırlattı soruya gelecek olursam isterdim vool ve rahat durmuş
Stres oldum bakarken mor rengin sanırım etkisi bu istemezdim
Hayır çok göz yoruyor 🤧
Renklerden dolayı hayır
Güzel evet isterdim
Hayır güzel ama çok mor farklı renklerde olsa okey
bu ışık gözümü yorar
Boğulurum oturamam ben burada
Yapı iyinama renkler kötü pavyon gibi olmuş.
Sakın hayır ama evin içi de bir oda olabir
Daha sade ve küçük bir alan tercih ederim
Kesinlikle isterdim
O ne oyle pavyon gibi
hayır çok göz yorucu
İstemezdim
İstemem çok kötü
çok güzell
istemem
Harika galaksi gibi
hayır kötü bence
Hayır çok renkli
3 saat sonra cinnet geçiririm
yok ya cok boguyor
İstemem
İstemem çok yapmacık
evet
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor