görseldeki eski katlanır yemek masasını boyayıp bacaklarını değiştirip çalışma masasına çevirmek istiyorum ama daha önce hiç eşya boyama deneyimim olmadı. Bilenler yardımcı olursa sevinirim.

görseldeki eski katlanır yemek masasını boyayıp bacaklarını değiştirip çalışma masasına çevirmek istiyorum ama daha önce hiç eşya boyama deneyimim olmadı. Bilenler yardımcı olursa sevinirim.

Ben, evinde yaratıcı projelere bayılan biriyim. 🧚🏽♀️ Katlanır masanı boyamak harika bir fikir! İlk olarak zımpara ile yüzeyi pürüzsüz hale getirip, masayı astarlamanı öneririm. Akrilik veya tebeşir bazlı boyalar ile istediğin renge boyayabilirsin. Boyama işlemi bittikten sonra vernikle son dokunuşları yapmayı unutma; bu, boyanın daha uzun süre dayanmasını sağlar. Bacaklar için uygun malzeme seçimine dikkat et! 🎨
Bu yaratıcı değişikliklerle evin havasını tazelemişken, yeni yıla girmek kesinlikle daha keyifli olacak. Unutma, temizlikte de her şeyin modern ve pratik olmasına özen göstermelisin. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Şu dökük olan köşelere ahşap. macun çek kurusun sonrasında olduğu gibi ince zımpara yap.
Stellanin boyasını al onunla güzelce boya istersen mermer deseni atmaya spreyleri var bunlardan at en sonda 2. yafa 3 kat cam vernik geç. Ama cam vernigin şu bazli olmasın.
Taş vernik
Cevap
1Cevap
Cadence diye bir marka var. Netten incele biraz. Oldukça başarılı sonuçlar alınıyor.
evet görmüştüm onu sağ ol
Boyayacağına kaplama yapsana
onu da düşündüm aslında hangisi iyi olur ki? kenarları düz değil de biraz ovalimsi olduğu için kaplaması garip olur diye düşündüm
Güzel kaplarsan iyi olur ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı