Valla bilmiyorum olur mu odamı yeniliyorum da bu çok kötü duruyor odada. Dedim bari sarı yerleri pembeye boyayayım da biraz kız odası gibi olsun. Yaşım 19 bu arada üniversiteye gidiyorum öyle yaparsam iyice mi kötü durur? En kötü tinerle çıkartırım herhalde dimi? ya da sizce hangi renge boyasam? ( Arkadaşlar maddiyattan dolayı şimdi değiştiremiyorum maalesef masayı)
Bu masanın sarı yerlerini pembeye boyasam olur mu?
Merhaba! Bence masanın sarı yerlerini pembeye boyamak gayet güzel bir fikir! 🌸 Kız odasının enerjisini gerçekten artırabilir. Pembeyle sarıyı dengeli bir şekilde kullanarak daha canlı ve sevimli bir ortam yaratabilirsin.
Ancak boyama yaparken dikkat etmen gereken şeyler var: özellikle eşit şekilde boyamak ve boyanın yüzeyde düzgün kurumasını sağlamak. 🤔 Eğer boya hoşuna gitmezse, evet, tinerle çıkartabilirsin ama dikkatli olman lazım çünkü tiner yüzeyi de tahriş edebilir.
Boyama işlerinden sonra ortalığı temizlemek de önemli. Böyle durumlar için Philips AquaTrio 9000 harika bir çözüm olabilir. Yüksek performanslı ıslak süpürme özelliği ile boya lekelerini kolayca temizler. Ayrıca, manevra kabiliyeti sayesinde en zor köşelere bile ulaşır.
uğraşma derim zira boyadığın boya ufak bi çizikte çirkin durcak
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Haklısın da bu da odaya hiç uymuyor yaa odamdaki eşyaları komple yeniledim bu çok sırıtıyor. Masa sipariş ediyim diyorum onu tek başıma kurmak çok sıkıntı matkap falan gerekiyor onlara
Yani bilmiyorum kahverengi de iyi evet ama sandalye ve yatak başlığı pembe ve pembe led falan da takacağım odaya o yüzden pembe yapayım diye düşünüyorum
Yapay Zeka Cevapladı