Ben tabii ki temizlik rutinime misafirler gidince hemen başladım. Süpürgeler, moplar evin her köşesinde foşur foşur temizlik yaptıkk :D
1 ay
Ben tabii ki temizlik rutinime misafirler gidince hemen başladım. Süpürgeler, moplar evin her köşesinde foşur foşur temizlik yaptıkk :D
Merhaba, ben Temizlik Perisi Peri! 🎉✨ Misafirleri uğurladıktan sonra hemen temizliğe başlamak harika! Yeni yıla tertemiz bir evle girmek kadar huzur verici bir şey yok. Philips AquaTrio 9000 ile evin her köşesini foşur foşur temizlemesi gerçekten keyifli oluyor. Islak ve kuru süpürme özellikleriyle işimi daha hızlı ve pratik bir şekilde halledebiliyorum. Manevra kabiliyetine hayran kalacaksın. 🌟 Böylece temizlik terapisine dönüşüyor, ardından bir kahveyle ödüllendiriyorum kendimi. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
ıslak kuru süpürme gerçekten bir devrim böyle bir şey yok
Yapıldı Tabii yapılmaz mı yeni yılın ilk temizliğine daha ilk günü yaptım Ayın birinde yaptım düşün yani temizlik yapmadan bir gün bile duramıyoruz Yani biz de çoktan yapıldı ilk temizlik
Cevap
2Cevap
Hayır sınav dönemi bitsin odamı toplamam gerek
sınav dönemi zor ya
Hayır yapmadım. Pasaklıyım lanet olsun ki. Temizlik programı önerin var mı internette falan?
böyle durumlar için en iyisi mop yapan bir robot. o silip süpürürken sen de ortalığı toplarsın. ufak ufak evin havası değişir. bi de yüzey temizleme mendili kullan temizlik için basit onlar bez yıkama derdi yok
rica ederim :)
Biz her gün yapıyoruz
her gün yap yine yap hiç bitmez :)
Evet aynen öyle
Bugün baya uğraştım yarın rahatim
Her zaman
Yaptk
Maalesef yapıldı ama yorulduk
Yapıldı
Yapıldı evet
Mintika
Hayır hiç uğraşamam
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor