Selam canlar :) 2022'yi sıcacık evimizde beklerken büyük bir heyecanla 10'dan geriye doğru sayıp havaya savurduğumuz mısırlar, cipsler ve bir o kadar meşrubattan sonra yeni yılın ilk günlerini ev temizliğiyle geçirmiş veya geçirecek olanlar burada mı? Daha ilk günden evi toparlayıp dip-köşe silmeleri yaptım, ya sizde durumlar ne?#ccsoruyor
Temizlik falan yapamadığım gibi evin altı üstüne geldi ve acil temizliğe ihtiyacı var.. Gece gündüz hastanedeyiz şu sıra, temizliğe hiç zaman yok.. Ama Allah'ın izniyle bu günleri de geri de bırakacağız inşallah :)
biradetmehmet | Ev & Yaşam konusunda 714 görüş paylaştı.
Fenomen
4 ay
Ben dun yaptim bitirdim yeni yardimcim ile beraber Lavabolar temizlendi hafta ici tertipli kullanalim diye tedbitler alindi... Biz yeni haftaya hazırız
Yeni yılın ilk temizlikleri yapıldı. Yeni yılda tüm aile toplandı ve akşam yemeği yenildi. Ardından da çerezler, leblebiler derken ev battı çıktı. Ertesi gün perdeler yıkandı. Yemek takımları silinip yerlerine koyuldu. Halılar ve koltuklar hızla yıkandı makina ile. Daha sonra da her yer silindi süpürüldü misler gibi oldu. Çiçeklerin de bakımı yapıldı. Bütün gün ev temizlendi. Üstüne de yorgunluk kahvesi içildi. :)
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş