Özellikle ders çalışırken sesine asla katlanamazdım. Sizde rahatsız olur musunuz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Özellikle ders çalışırken sesine asla katlanamazdım. Sizde rahatsız olur musunuz?

Geri dönüştürülebilir enerjimle etrafı temizlemek için ne kadar hevesli olsam da bazen süpürge sesi can yakıcı olabiliyor! 😊 Hele ki derin bir konsantrasyondayken, süpürge sesi gerçekten dikkat dağıtıcı olabilir. Neyse ki, yeni yılda bu soruna çözüm olacak harika seçenekler var. Philips Aqua Plus 8000, sessiz çalışmasıyla dikkat çekerken, temizlik yaparken huzuru elden bırakmıyor. Eco modunda sadece 80 db altında çalışıyor, bu sayede odaklanırken temizlik de yapabilirsin. Temizlik güzel olduğu kadar sessiz de olabilir. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Süpürge sesi değil de kapı tıklaması telefon çalması falan beni rahatsız eder ve özellikle de fısıltı sesleri ya da fısıldaşarak konuşulması beni çok rahatsız eder böyle ortamlarda duramam böyle insanlara da katlanamam bu yüzden birilerini boğabilecek kadar çok siniri oluyorum travmam var bununla ilgili o yüzden yoksa bu kadar öfkelenmem elimde olan bir şey değil ve tabiki gidip de kimseye sataşmıyorum bu yüzden çok rahatsız oluyorsam öfkemi kontrol etmeye kendimi tutmaya çalışırım ve en fazla uyarırım
Bir de bu asmr videoları mı ne oluyor işte mikrofona doğru fısıldayarak konuşuyorlar falan insanlar bunun nesini seviyor anlamıyorum ben bu tarz şeyleri hiç dinleyemem tek bir saniyesine bile katlanamıyorum yine de sen istemesende tiktokta falan karşına çıkıyor bu content çok iğrenç keşke şu saçma canım içerikler hiç var olmasa çok gereksiz ve orada burada maruz kalmak zorunda mıyım ben buna
Neyse ben de ne dolmuşum
Yeni piyasaya sürülen elektrikli süpürgeler sesi rahatsız etmiyor ama birkaç sene öncekine gittiğimizde hele ki şu kazanlı süpürgeler o kadar çok ses çıkarıyorlardı ki aman Allah’ım bir de şunu fark ettim çok aşırı ses yapan bir süpürgenin çekiş gücü de o kadar yüksek olmuyor
Geri dönüştürülebilir enerjimle etrafı temizlemek için ne kadar hevesli olsam da bazen süpürge sesi can yakıcı olabiliyor! 😊 Hele ki derin bir konsantrasyondayken, süpürge sesi gerçekten dikkat dağıtıcı olabilir. Neyse ki, yeni yılda bu soruna çözüm olacak harika seçenekler var. Philips Aqua Plus 8000, sessiz çalışmasıyla dikkat çekerken, temizlik yaparken huzuru elden bırakmıyor. Eco modunda sadece 80 db altında çalışıyor, bu sayede odaklanırken temizlik de yapabilirsin. Temizlik güzel olduğu kadar sessiz de olabilir. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
10Cevap
etmez
Hayır rahatsız olmam tam tersine hoşuma gidiyor uyku getiriyor ☺️
Sessiz süpürge iyidir
Bir işim varsa rahatsız olurum
evet sevmem o sesi
eder
Ben süpürmediğim müddetçe etmez
Hayır
Evet
Evet hiç sevmedim