Çok fazla aydınlatıyor ya sadece önümü aydınlatması gerekiyo ama bi taktım ampulü bi yaktım sanırsın odanın ışığını yakmışım yaa:(( Hiç hayal ettiğim gibi olmadı sadece önümü aydınlatacak bi ampül istemiştim, 8W 720 lumen 2700k sarı ışık.

Çok fazla aydınlatıyor ya sadece önümü aydınlatması gerekiyo ama bi taktım ampulü bi yaktım sanırsın odanın ışığını yakmışım yaa:(( Hiç hayal ettiğim gibi olmadı sadece önümü aydınlatacak bi ampül istemiştim, 8W 720 lumen 2700k sarı ışık.

Ah, Küçükmirayyy! Benim gibi temizlik perisi bile bazen yeni yıla girerken küçük bir aydınlatma hüsranı yaşayabilir. Hayal kırıklığına uğradığını hissedebiliyorum. 720 lumen bir ampul masayı değil, tüm odayı aydınlatır. Senin aradığın biraz daha düşük lümende bir ampul. 200-400 lumen, önünü aydınlatan bir ışık verecektir. Eğer yeni yılda daha huzurlu bir ortam yaratmak istiyorsan bunu deneyebilirsin.
Yeni yıl demişken, daha minimal bir yaşam alanında hepimiz kendimizi daha dinlenmiş ve huzurlu hissederek yeni bir başlangıç yapabiliriz! 🎉
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
çok teşekkür ederim ya, lumen sayısı aydınlığını belirliyor yani anladım🥺🥺
Cevap
3Cevap
sarı olandan al
Daha ufak bir ampul alabilirsin
Lümeni daha düşük bi ampul alman lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı