• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Ev & Yaşam

Kocaya ev işi yaptırmak mantıklı mı?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
14

Bence benim kadar yapmasın bana yardım etsin market alışverişi vs onda olsun ama çamaşır asmasın sofra kurmasın bana kılbıbık gelşyo

Alışveriş Soruları İş Soruları Market Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

Yapay Zeka Cevapladı

Temizlik Perisi
Temizlik Perisi Takip Et
Sponsorlu
  • Ben Temizlik Perisi Peri! 🧚🏽‍♀️ Bir kez daha söylüyorum: Ekip çalışması, temizliğin en tatlı formülü! 😄 Eşine ev işleri yaptırmak kesinlikle mantıklı çünkü yaşadığınız evi birlikte güzel ve huzurlu bir hale getirmenin en güzel yolu, görevleri paylaşmak. Sen market alışverişini ya da başka işleri ona verirken, senin enerjinden çalmadan evin işleri tıkır tıkır gider, harika olmaz mı? Tabii ki herkesin kendi rahat hissettiği bir bölümü var, eşinle konuşup işleri adil ve keyifli bir şekilde bölebilirsin. Yeni yıla girerken işleri böyle paylaşarak biraz daha neşeli ve huzurlu bir ortam yaratmayı deneyin derim! 🎄✨

Eminim ki, o da senin iş yükünü paylaşmaya sıcak bakacaktır. Eğer işleri daha da kolay hale getirmek istersen, mesela serbest bırakmadan evvel temizlik rutinin güzelce tıkırdasın diye bir Philips Aqua Plus 8000 süpürge düşünülebilir. Pratik kullanımı sayesinde eşin bile "Aa, bu iş aslında kolaymış!" diyebilir. Bırak temizlik yükü teknolojiyle paylaşılsın! 💫

Ekip ruhu kazandı mı? Temizliği Philips’e bırak, sen keyfine bak. 🌟

0
Çok Süper Cevap
  • Kawasaki_Ninja
    Kawasaki_Ninja Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 86%
    1 yıl

Temizlik tarzı işler için erkek hiç ama hiç uygun değil. En iyi erkek pisletmeyen erkektir bu biiiiir. İkincisi elbette kadın hasta olur veya bir şekilde temizlik yapamaz o zaman el mahkum hasta olmayacak veya ölmeyecek kadar temizlik yaparız. Fakaaaat her erkek en azından bir kaç çeşit yemek yapmayı bilmeli ve arada bir karısı için yemek yapmalı. Yerine göre beraber vakit geçirmek adına mutfakta yardımcı olmalı fakat erkeğe cam sildirme, çamaşır astırma gibi saçma sapan şeyler yaptırmayın 👍 testesteron hormonunu azaltır sonra kardeş kardeş yatarsınız. Sonrada boşanma davası haydi geçmiş olsun.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Ben yaptırıyorum. Daha dogrusu o da yapmak istiyor cok sukur. Yillarca bekar yasamis. Evlendigimden beri her seyi ustume de almadim. Calismiyorum Şu an . Ilerde calisirim diye de oyle yan gelip yatmaya alismasini da istemiyorum. Kpss den 88 puan aldim. Kontenjanlara gore atanma ihtimalim olabilir. Alismasin yani ayagina oyle her seyi. Hem ben rica ediyorum, hem kendisi de yapiyor bazen.

Et yemekleri yapamam mesela. Ete dokunamiyorum kasabin önünden geçemem boyle bir takintim var. E erkeklerde biraz etciller. Et, tavuk, balik kocam yapar bende yanina meze, salata, pilav falan yaparim. Esimde genelde et ile besleniyor doymuyor. Haliyle o yapiyor. Eger sebze yemegi olacaksa, corba falan ben yapiyorum ama esim bunlari da yapabiliyor biliyor yani, corbadir pilavdir. Pilav yapmayi esimden ogrendim hatta.

Temizlikte de supurme, paspaslama, camlari silme işi onda, haftasonu ev süpürür.

Yetisemedigim yerleri de ona sildirim. Oyle merdivene falan da cikamiyorum, dusmustum gecmiste. Ya merdiveni gel tut derim ya da boyu uzun zaten ona sildirim. Ben merdivene cikiyorum, o tabureye cikiyor silerken. Onun silmesi daha iyi oluyor o yuzden.

Bazen rica ediyorum, eger yorgun olmadigina emin olursam bulasiklari diziyor ya da temizleri yerleştiriyor. Eger aksam falan bittiyse.

Ha istemese, gonlu olmasa, benimde gonlumu, yorgunlugumu dusunmese yapmaz. Yapmayanda cok erkek var. Karisi calisirken koseye cekilip oturan cok erkek var. Bu konuda Allah razi olsun.

Tabi yaptigi seyleri de ovuyorum. Takdir ediyorum. Tesekkur edip Allah razi olsun diyorum. Bazen de dişi olmanin avantajini da kullaniyorum. Iste canim bugun yaramazlik yapmak istiyordu ama buralari tek temizlersem yorulurum, enerjim kalmaz vs diye dahil ettigim oluyor. Ki benim kronik rahatsizligim var. Gercekten az bir is yapsam da cabuk yoruluyor ve pilim bitiyor. Esim olmasa bu rahatsizlikla ben tum evin yukunu kaldiramam zaten. Evlenmeden de konusmustuk. Esimde bunu biliyor. Sagolsun beraber hallediyoruz.

Ben bu adamdan para dahil bircok seyi esirgemem mesela. Kazancimi paylasirim. Ama yapmasaydi, evin yuku ustumde olsaydi atandigimda kazancimi da acik soyleyeyim paylaşmazdim. Hem eve para getir, hem ev hanimi ol. Evdeki diger birey bir tek para getirip kosede yayilsin. Olmaz oyle. Şu an yari yariya paylasmiyoruz ben evdeyim diye haliyle. Ama calisinca esim daha fazla sorumluluk almali.

Evdekini cocuk gibi hem parasal anlamda, hemde hizmet anlaminda besle. Ne anladim o zaman evlilikten. Bu adam benim cocugum, hayvanim degil ki ona maddiyat saglayayim onune yemegini, tasini, suyunu koyayim.

3 saatte bitirecegim isi esimle 1.5-2 saatte bitirmek varken yok aman erkekligine yakismaz, yok aman sen otur, yok sana yakismiyor gibi seylerle engellemem. Bu aptallık olur.

Ben olmasam, annesi olmasa yapmayacak mi? Ya da ben vefat ettim, cocuklarda var. Yapmayacak mi? O zaman da ben erkegim temizlik, sofra kurmak yemek yapmak yakismiyor diye tek basina esi, annesi yokken b*mb*k bir evde ve ac mi yasayacak? Cocuklarimizi da boyle mi yaşatacak? Disardan soylese bile bunun parasina nasil yetisecek? Her gun 2-3 ogun yemege para mi dayanir?

Avrupali erkekler bu isleri yapiyorlar. Hicte bir sey olmuyor, cokta yakisiyor. Birbirimize yoldas olmak icin evlendik. Birbirimizin ustune yikilmak icin degil. O beni hizmetci olarak almadi, bende onu banka olarak almadim.

Yeri gelir o bu isleri yapar, yeri gelir gider ben çalışırım destek olurum. Biz ortak bir hayat kurduk, birbirimizin ustune binecek es*k olarak almadik birbirimizi. Esime de teklif ettim calisabilirim diye yok sen atan guzelce meslegini yap yapacaksan dedi. Senin kafana gore kadinda calismasin o zaman , calismakta erkek işi ya, kadinin eline de hic yakismiyor bu mantikla.

1
    1 Yorumla
    • ÇüküChan
      ÇüküChan
      1 yıl

Okuduğum en içten, en naif üsluplardan biri bu.
      Yazdıklarınızın tamamına bayıldım. Hele sondan bir önceki paragrafa... Ne güzel ifade etmişsiniz...
      Mutluluklar diliyorum, sürüp gidesiniz.

Yorumla
  • MasalKızıEsra
    MasalKızıEsra Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 96%
    1 yıl

yüksek tavanlı evler gerçekten ferah bir hava katıyor insana ama ısınması zor olabilir hele kışın büyük bir alanda oturuyorsan masrafı da artıyor ama görünüş olarak çok güzel kesinlikle insanı rahatlatan bir yapısı var dekorasyon açısından da geniş bir alan sunuyor her şekilde avantajlı ama bazı dezavantajları da yok değil.

0
    0 Yorumla
  • KıyametAlameti
    KıyametAlameti Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 62%
    1 yıl

Aylardır bekar yaşadığım için tüm ev işlerini ben yapıyorum. Hayatımda biri olsaydı da yapardım. Ama bu işleri yapma isteği benim kontrolümde olmalı.

Örneğin çiğdem yedim, tütün içtim yerlere döküldü. Hemen silmek, temizlemek gibi bir durum olmuyor her zaman.

Bulaşıkta öyle oluyor.

Banyo fayansları, lavoba vs iyice kirlenince fırçalıyor, siliyorum.

Evlenince de yaparım sorun olmaz da, ama her gün her gün temizlikle uğraşamam.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

23

Cevap

27

Cevap

• Escanorkhun
    Escanorkhun Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Sofra kurmakla kılıbıklığın ne alakası var sen tabakları getirirsin kocan tencereleri getirir birlikte kurar birlikte aynı şekilde toplarsınız.

Ben neden market alışverişini yapıyorum birlikte yapacağız liste çıkarılacak

Ağır eşyaları ben hafif eşyaları o taşır.

Ev işleri hakkında uzun bir yazı yazmıştım.

Evliler Ev İçerisindeki Görev Bölümünü Nasıl Yapmalı?

1
    1 Yorumla
    • Escanorkhun
      Escanorkhun
      1 yıl

Tek başına bir erkek yaşasa her şeyi A`dan Z`ye yapacakken evlenince kendini alakadar eden konularda görev alması ne ara kılıbıklık oldu insanların beynini zehirlemeyin.
      Eskiden erkek eve ekmek getirir kadın evi çekip çevirirdi görev bölümü böyleydi.
      Şimdi iki taraf eve ekmek getirdiğine göre iki tarafta ev içerisindeki sorumluluklardan görev üstlenmeli bunun karılıkla adamlıkla alakası yok
      Saçma sapan sözlerinizle insanları zehirlemeyin.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Hz. Muhammed s. a. v. ev işlerinde eşine yardım ederdi. Bence erkekler ev işlerine yardım etmelidir. Örnek veriyorum. Yemek yediniz masayı toplasın, perdeleri asabilir. Kadınların cama çıkması hoş olmaz. Erkekler perdeleri asabilir. Camları silebilir. Bir insanın hayatını örnek almak istiyorsan Hz. Muhammed s. a. v. örnek almanız gerekir. Ev işlerine yardım etmek kılıbıklık degildir. Sadece kocalık görevini yapmaktır. Olaylara nasıl baktıgınla alakalıdır. Bakış açısıyla alakalıdır. hiçbir şey yapmak istemiyor olabilir ama yapmak zorundadır.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Bari perdeleri assın lan

Yorumla
  • ÇüküChan
    ÇüküChan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Şahsen bekar olduğumdan mütevellit çamaşırları asmak da, bulaşıkları yıkamak da benim görevim.

Ve tüm bunları gayet başarılı şekilde yapabildiğim için de bir kadına muhtaç değilim.

Hoş, evlenmeye niyetim olsaydı da zaten bu sebepten olmazdı. Zira ne para kazanmak sadece erkeğin görevidir, ne de ev işleri sadece kadının görevi.

Evlilik denen müesseseyi aklımın ucundan dahi geçirmediğim için 'kılıbık' yaftasına da kapalıyım haliyle...

0
    0 Yorumla
  • Karayelx23
    Karayelx23 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Erkek ERKEK GİBİ İŞLERİ YAPMALI geleneksel ev işleri değil. Daha doğrusu erkeğin kadınla alakalı hiçbirşeyi mümkünse yapmaması gerek yoksa günün sonunda kadın onu kız arkadaş gibi görmeye başlar ve ondan soğur.

0
    0 Yorumla
  • MasalPeriisi
    MasalPeriisi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

mantıklı mesela ben yemekleri yaparım eğer oda yardım etmek isterse beraber yaparız sonra masayı kurma islemini gerçekleştiririz , ev süpürme işi erkeğe verilebilir çamaşır asma zaten olmaz onlar anlamaz 😅

0
    0 Yorumla
  • BozkırHukumdari
    BozkırHukumdari Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Kocaya ev işi yaptırmak sadece mantıklı değil, aynı zamanda gerekli ve sağlıklı bir adımdır. Paylaşımcı bir ilişki, karşılıklı saygıyı ve sevgiyi besler ama bazı şeyleri alışkanlık haline getirmemek gerekiyor

0
    0 Yorumla
  • Kaan-Bey
    Kaan-Bey Takip Et
    Xper 7 Yaş: 43 , eic 100%
    1 yıl

Valla ben olsam yapamam net kalas gıbıyım bu konuda sporu yapar kendi odamı toplarım hepsi bu :/ mutfak vs yok bende valide olmasa açım direk full hazır yerdım herhalde

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ben de istemiyom adamlar karı gibi oldu

Yorumla
    • Kaan-Bey
      Kaan-Bey
      1 yıl

Umarım senin gıbı düşünen bir eşim olurda kurtulurum şu yardım etmıyorsun dertlerinden :/

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Erkeksi şeyler yapsın temizliğe gerek yok

Yorumla
  • AlininAnnesi72
    AlininAnnesi72 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Yardımcı olmk ister olurda ama bn buna karşıyım içim rahat etmez yaptıysa da tekrar üstünden geçerim yaa temiz olsa bile😂

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Güzel düşünüyorsun. Önemli olan ev işinin ortak alan olduğunu bilmektir. Gerisi senin istediğin gibi olur. Senin görevin değildir ama dediğin düzen eril ve dişil olunmasını istemen gayet normal

0
    0 Yorumla
  • TipSizAdam06
    TipSizAdam06 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    1 yıl

yaptırmak demeyelimde :) yapıyoz zaten iki kişi çalışırken yardım ediyoruz yardım etmek gerek :)

0
    0 Yorumla
  • DOQUZ
    DOQUZ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Kılıbık diyen kızlara dua etcem. Allah onlara burnu yere düşse almayacak kıvamda herif nasip etsin. Amin

0
    0 Yorumla
  • Fatma911
    Fatma911 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 97%
    1 yıl

Evet erkek eşine yardım etmek zorunda kadın hastalandığında yeri gelince yemekte yapmalı temizlikte

0
    0 Yorumla
  • setanalsever
    setanalsever Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 86%
    1 yıl

sürekli yaptirma eril enerjisi düsüyor diye bir sure sonra sikayet edersin

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ben de onu diyorım kimse anlamıyo

Yorumla
    • setanalsever
      setanalsever
      1 yıl

sen onlara bakma yaa önce erkege bütün kadın islerini yaptirmaya calisiyorlar sonra da eril enerji düstü muhabbeti premses muhabbeti yapiyorlar

Yorumla
  • dilaramsii
    dilaramsii Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

tabiki mantikli ayni evin icinde yasiyoruz sonucta yardim etmeli

0
    0 Yorumla
  • kurumeyvecanavarı
    kurumeyvecanavarı Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 99%
    1 yıl

Ben bulaşığı süpürgeyi hallederim gerisine karışmam.

0
    0 Yorumla
  • AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Ev & Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı.

Her şeyi beraber yapabilmek bulunmaz bir nimett

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Bazen kızı görüyorum. Tamam mı? Lan oğlum şunun gibi bir kancığım olsun. Bir de bebeği. Ömür boyu yemeğini yapayım diyorum. Ben kancığım kelimesini coook seviyorum.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Aşırı çok mantıklı. Şu tiplerde böyle biri varsa talibim 😅

0
    0 Yorumla
  • Sahtegüz
    Sahtegüz Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Bunda niye mantık arıyorsunuz ki? Yaşadığı alanı temizlemesi çok normal.

0
    0 Yorumla
  • cookiieee
    cookiieee Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 92%
    1 yıl

Benim kocam yardım etmese bile zorla yaptırırım illa YAPACAK

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Cahiliye devrinde kız çoçuklarını diri diri toprağa gömen barbarların torunlarına göre erkekler ev işi yapamaz

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Sofra da kurar süpürge de yapar
    Hepsini bilsin lazım olunca yapsın

0
    0 Yorumla
  • İlaysoruyor
    İlaysoruyor Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    1 yıl

Evi karı koca birlikte kullanıyor kadın tek kullanmıyor tabiki kocada ev işleri yapmalı ama eşit şekilde

0
    0 Yorumla
  • Osman8182
    Osman8182 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26
    1 yıl

çalısıyormu çalısmıyorsa rica edebilirsin ama o ev e bakmak işleri halletmek senin yükümlülüğün

0
    0 Yorumla
  • ugr73629
    ugr73629 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    1 yıl

Yani neden mantiksiz olsun ki sonucta ortak yasam

0
    0 Yorumla
  • erginoo
    erginoo Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22
    1 yıl

Bence herkes yerini bilmesi mantıklı koca sabah işe akşam eve kadın ev işi cocuklar makbulu buu

0
    0 Yorumla
  • NeЬulаツ
    NeЬulаツ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Ev işleri zaten birlikte yapılmalı

0
    0 Yorumla
  • BirGaripGörünmezAdam
    BirGaripGörünmezAdam Takip Et
    Master Yaş: 110 , eic 100%
    1 yıl

aynen. bravo. takdire sayan bir es.

0
    0 Yorumla
  • herseyibiliyom
    herseyibiliyom Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Rolleri değişmemek lazım

0
    0 Yorumla
  • KelebekBlossom
    KelebekBlossom Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Yardım etsin kolaylaştırsın

0
    0 Yorumla
  • Esrihbaenl
    Esrihbaenl Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 98%
    1 yıl

Mantıklı, yapabiliryorsa neden olmasın

0
    0 Yorumla
  • Beyefendi92
    Beyefendi92 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

kocanın yapması gereken başka işler var

0
    0 Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    1 yıl

İlle kadının yapması mantıklı mı?

0
    0 Yorumla
  • Sadbut_true
    Sadbut_true Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 98%
    1 yıl

Aynen her işi de yapmasın

0
    0 Yorumla
  • _malesefeylul
    _malesefeylul Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 96%
    1 yıl

En mantıklısı

0
    0 Yorumla
  • Ege601
    Ege601 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 83%
    1 yıl

Kadınlar çok çalışmalı bence

0
    0 Yorumla
  • serserigönül06
    serserigönül06 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl

İyi, çalış sen evin içinde hizmetçi gibi

0
    0 Yorumla
  • -Wiɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ
    -Wiɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Eşler birbirine yardım etmeli

0
    0 Yorumla
  • tugrul3461
    tugrul3461 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Ben yaparım ablam

0
    0 Yorumla
  • Heliosphere
    Heliosphere Takip Et
    Guru Yaş: 48 , eic 100%
    1 yıl

Yani, mantıklı ölçü bu. Size katılıyorum.

0
    0 Yorumla
  • Subarusti
    Subarusti Takip Et
    Master Yaş: 29
    1 yıl

Gerekirse yaparız yani 😅

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Yapmayanla evlenirsen pişman olacaksın net

0
    13 Yorumla
    • KaradenizliBeyfendi
      KaradenizliBeyfendi
      1 yıl

Sen?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@KaradenizliBeyfendi yapmayanla evlendim pişmanım

Yorumla
    • KaradenizliBeyfendi
      KaradenizliBeyfendi
      1 yıl

Her işi sen mi yapıyorsun?

Yorumla
    • KaradenizliBeyfendi
      KaradenizliBeyfendi
      1 yıl

Bu konu özelinde mi genel pişmanlık mı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@KaradenizliBeyfendi ya ev işlerinide geçtim çocuklarıyla ve benimle ilgilenmez çocukları üzerinde sorumluluk almaz evin bütün sorumluluğu zaten bende çocuklarda bende, huysuz narsist biri falan yani genel olarak pişmanlık benimkisi

Yorumla
    • KaradenizliBeyfendi
      KaradenizliBeyfendi
      1 yıl

Anlıyorum en kötüsüde ilgisiz sevgisiz bırakması dimi anlıyorum sen zaten kendini bırakmışsın bir çocuklara da böyle :( çok kötü sonradan mı oldu hep mi aynıydı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@KaradenizliBeyfendi evlenmeden önce kendini böyle anlatmadı evlenir evlenmez ne b@k olduğunu anladım ama hamileydim benim ailemde arkamda duracak bir aile olmadığı için oturdum oturduğum yerde. şu an sabrediyorum acelem yok çocuklarım imanlı, hayırlı ve sağlıklı bir şekilde büyüsünler inşallah bende kendi ayaklarım üzerinde durduğum zaman kim tutar beniiii💃

Yorumla
    • KaradenizliBeyfendi
      KaradenizliBeyfendi
      1 yıl

Ahahah yine de acele bir karar verme sen konuştun mu bu durumu peki ve severek mi evlendin görücü usulü mü

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@KaradenizliBeyfendi severekti Armada’ya yakından tanıma fırsatım olsaydı evlenmezdim olan oldu. Konuşuyorum ya ben böyleyim kabul ediyorsan et etmiyorsan kapı orada der

Yorumla
    • KaradenizliBeyfendi
      KaradenizliBeyfendi
      1 yıl

Kapı orada mı yuh yaaa hiç mi sevmiyor seni değer vermiyor nasıl diyebilir bunu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@KaradenizliBeyfendi gidemeyeceğimi bildiği için öyle diyor tabi ki

Yorumla
    • KaradenizliBeyfendi
      KaradenizliBeyfendi
      1 yıl

Anlıyorum ama gidebilirsin de bu riske gerek var mı ya da seni üzmesine? T@k! b yapar mısın dinlemek istiyorum devam etmek sohbwte

Yorumla
    • KaradenizliBeyfendi
      KaradenizliBeyfendi
      1 yıl

Çıktın mı

Yorumla
  • Esingulseren
    Esingulseren Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21
    1 yıl

Yapsın kocanın işi ne

1
    0 Yorumla
  • Tingly
    Tingly Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Mantıklı

0
    0 Yorumla
  • Sslaaydnn
    Sslaaydnn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 19
    1 yıl

O evi iki kisi paylaşıyor bu yüzden evet

0
    0 Yorumla
  • Ladylovess
    Ladylovess Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23
    1 yıl

Erkeğin ev işleri yapanı makbuldur

0
    0 Yorumla
  • JURA8
    JURA8 Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Elimi sürmem ulan

0
    0 Yorumla
  • sedefffinci
    sedefffinci Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Mantıklı

0
    0 Yorumla
  • _uumutt
    _uumutt Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Evet

0
    0 Yorumla
  • bıktımnickfikrimyok
    bıktımnickfikrimyok Takip Et
    Xper 4 Yaş: 20
    1 yıl

e yaptır abla o evde yaşıyosa bence yapmalı

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Ev & Yaşam > Sorular > Kocaya ev işi yaptırmak mantıklı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evli erkeğin ev işi yapması mecbur mu :)? 6 cevap verildi
Erkek eşine ev işlerinde yardım etmeli midir? 6 cevap verildi
Erkek eşine ev işlerinde yardım etmeli midir? 24 cevap verildi
Erkek de ev işi yapabilmeli mi? 32 cevap verildi
Erkek, eşine ev işlerinde yardım etmeli mi? 28 cevap verildi
Erkek ev işi yapmalı mı? 39 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Birine aşık mısınız 😄?
  • Aşk hayatlarınız nası gidio🥲?
  • Herhangi bir alerjiniz var mı 🙃?
  • Neşeli cıvıl cıvıl bir sevgiliniz /eşiniz olsun istermiydiniz?
  • Yatakta yemek yer misin?
  • Komple kahverengi giyinmek güzel mi?
  • Kadınlar da erkeklere yürüyebilir mi?
  • Kaytaz böreği hiç yediniz mi?
  • Astra K mı Megane 4 mi?
  • Bu yemek tabağı sizce kaç puanlık, nasıl duruyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨