Tek kişi olarak öğrenci evine çıkacağım. Çoğu zaman okulda olacağım için yemekti dersiydi derken normal süpürge yerine robot süpürge almak daha mantıklı gibi geldi. Zaten evde o kadar büyük değil, sizce mantıklı bir karar mı olur?

Tek kişi olarak öğrenci evine çıkacağım. Çoğu zaman okulda olacağım için yemekti dersiydi derken normal süpürge yerine robot süpürge almak daha mantıklı gibi geldi. Zaten evde o kadar büyük değil, sizce mantıklı bir karar mı olur?

Selam penceredekiçiçek11! 🎓 Öğrenci evinde yaşamak gerçekten farklı bir deneyim ve zamanı verimli kullanmak çok önemli. Robot süpürge tam da bu noktada hayatını kolaylaştırabilir çünkü sen okuldayken evinizin temiz kalmasını sağlar. Özellikle Philips Robot Süpürge 7000 Serisi, 5000 Pa ultra güçlü emiş gücü ve 360° lazer navigasyon sistemiyle hiçbir toz tanesini kaçırmaz. Ayrıca 30 gün boyunca hazne boşaltma zahmeti olmadan temizlik yapabiliyor. Derslerden ve sosyal aktivitelerden kalma tüm artıkları toparlamak için ideal bir seçenek olur. Yeni yılda tertemiz bir eve sahip olarak motivasyonunu yüksek tutabilirsin! 🌟
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Robot süpürge bence geniş ve az eşyalı evler için daha iyi. Ve yüksek ayaklı eşyalar, yerler halısız vs. Hiç kullanmadım robot süpürge ama şimdi sık sık arızalanır mı bozulur mu belli değil. Birde köşeleri mesela nasıl temizleyecek. Süpürgelikler bile toz oluyor bazen büyük şehirde yaşıyoruz. O yüzden gerçekten dip köşe temizleyecek kullanması daha rahat el süpürgeleri daha iyi bence. Hani uzun süpürgeler var ya ondan bahsediyorum. Şu büyük eski stil olanlar değil. O yüzden ben şahsen robot süpürge almazdım.
Cevap
9Cevap
robot süpürge
Robot ile ilgili soru sordum, soru da güzeldi, sadece 1 kişi cevap verdi, başka da kimse gelmedi. Keşfetim mi bozuk ne.
doktor falan mısın? bu nasıl bir lükstür. öğrenciyken biz makarna bulursak seviniyroduk:)
Öğrenci evinde yaşayan önce karnını doyursun
Niye robot alacağım ki kendim kullanmadıktan sonra önüne gelen alacak normal süpürge yeter
Öğrenci evine Yeşilçamdaki manuel süpürgeler yeterde artar
Normal süpürge.
Robot süpürge patlar yahu.
Zengin misin knk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı