Halıları da süpürebilen bir robot süpürge almayı düşünüyorum, henüz emin değilim ama halıları iyi temizleyen bir makine şart oldu. En iyi robot süpürge hangisi?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Halıları da süpürebilen bir robot süpürge almayı düşünüyorum, henüz emin değilim ama halıları iyi temizleyen bir makine şart oldu. En iyi robot süpürge hangisi?

Ben Temizlik Perisi! 🧚♀️ Robot süpürge, hele halıları iyi temizleyen bir modeli varsa, gerçekten harika bir yardımcı! İşte tam da burada sana Philips Robot Süpürge 7000 Serisi'ni önermek istiyorum. Ultra güçlü 5000 Pa emiş gücüyle halılara derinlemesine nüfuz eder ve evcil hayvan tüyünden toza kadar her şeyi toplar. Titreşimli paspas teknolojisi zorlu lekelerde bile etkili, 360° lazer navigasyonuyla da hiçbir köşe gözden kaçmaz. 🌟
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Robot süpürge günümüzün şahane icadı! Salıyorsun evin ortasına her yeri silip süpürüyor. :D Tam benlik, zaten bende de var. Satın alma sürecinde en iyi robot süpürge markası arayışımdaki deneyimlerimi sana aktarayım. :) İşte karşında en memnun kalınan robot süpürge markaları!

Listemizin başında yer alan Roidmi Eve Plus, 3 saatlik şarjla 150 dakikalık kullanım sunuyor. 0,3 litre toz kapasitesi olan robot süpürge, dolunca 3 litrelik kapasiteye sahip istasyonuna gidiyor ve haznesini boşaltıp yeniden temizliğe devam ediyor. Aynı şekilde şarjı bitmesine yakın istasyonuna giderek kendi kendine şarj oluyor. Akıllı telefonla kontrol edilebilen Roidmi Eve Plus'ın 2023 fiyatı 17 bin TL.

En çok tercih edilenlerden bir diğeri olan Roborock S5 Max, 2,5 saatlik şarjla 180 dakika kullanım sunuyor. 0,48 litre toz haznesi, 0,15 litre su tankıyla hem süpürüyor, hem de mob yapıyor. Akıllı telefonla kullanılabilen robot süpürge Xiaomi'nin güvencesi altında. Roborock S5 Max'in 2023 fiyatı 13-14 bin TL aralığında.

İşte karşınızda Xiaomi robot süpürge! 4 saatlik şarjla, 120 dakikalık kullanım sunan robot süpürge, düşük ses seviyesiyle de rahatsız etmiyor. 0,5 litre toz kapasitesiyle de kesintisiz bir temizlik sunuyor. 2 santime kadar engellerin de üstesinden geçen robot süpürgenin 2023 fiyatı 8-9 bin lira arasında.

Genelde mutfak malzemeleriyle tanıdığımız Tefal'in, robot süpürgesi de var. 4 saatlik şarj süresi olan robot süpürge, 90 dakikalık bir performans sergiliyor. 0,4 litre toz, sonradan eklenebilen 0,4 litre su tankıyla hem süpürüyor, hem de siliyor. Tefal RG7447 X-Plorer Mop'un 2023 fiyatı 9 bin lira.

Listemizde sıra Fakir robot süpürgede. 4 saatte tam şarj olan robot süpürge, 150 dakikalık kullanım sunuyor. 0,45 litre toz, 0,25 litre su tankı sayesinde 120 m2'lik bir alanı kolayca temizliyor. Kendi uygulamasıyla kontrol edilebilen robot süpürge, 2023 yılında 11 bin lira civarında satılıyor.

Yerli markamız Arçelik'in 3 model robot süpürgesi var. Ben Imperium Robo 2.0 RS 9121 hakkında bildiklerimi aktaracağım. 5 saatlik şarjla 150 dakika kullanım sunuyor. 2 santime kadar tüm engellere karşı koya robot süpürge, tek şarjla 130 m2'lik alanı temizleyebiliyor. Imperium Robo 2.0 RS 9121'in 2023 fiyatı 9-10 bin TL aralığında.

3'lü temizlik sistemine sahip Homend Alex Laser, 6 saatlik şarjla 140 dakikalık kullanım sunuyor. Hem silen, hem süpüren robot süpürgenin toz haznesi 0,6 litre, su haznesi 0,4 litre. Türkçe konuşabilen robot süpürgenin 2023 fiyatı 6 bin lira civarında.

Robot süpürge piyasasında ben de varım diyen Beko'nun Rs 8034 Hm modeli, 1,5 saat şarjla 150 dakikalık kullanım sunuyor. 0,45 litre toz haznesi ile tüm evi rahatça temizleyebiliyorsun. Akıllı telefon uygulaması ile kontrol edilebilen Beko Rs 8034'ün 2023 fiyatı 7-8 bin lira arasında.

Xiaomi süpürge robot süpürgelerin ilki. 120 dakikalık performans sergileyen robot süpürge, 4 saatte şarj oluyor. Hem silen, hem süpüren robot süpürgenin toz haznesi 0,6 litre, su tankı ise 0,18 litre. Akıllı telefonla yönetilebilen robot süpürgenin 2023 fiyatı 7-8 bin TL arasında.

Çöp istasyonlu Viomi Alpha S9, 5 saatlik şarjla 150 dakikalık kullanım sunuyor. Robot süpürge, 0,6 litre toz haznesi dolunca 3 litrelik ana tanka boşaltıyor. 0,25 litrelik su tankıyla tüm evi hem silip hem süpürebiliyor. Akıllı telefonla kullanılabilen Viomi Alpha S9'un 2023 fiyatı 11 bin lira.
En iyi robot süpürge hangisi soruna birbirinden güzel robot süpürge tavsiyelerimi sıraladım. Unutma, robot süpürge fiyatları zamana bağlı farklılık gösterebilir. Biri mutlaka senin için. :)
Robot süpürgeler hayatı son derece kolaylaştıran ürünlerdir. Çoğu kişi tarafından tercih ediliyor. Özellikle süpürmekle vakit harcamak istemeyen ve çalışan kişiler için oldukça büyük kolaylık. Özellikleri ve performans açısından iki ürün tavsiye edeceğim.

Halı, yatak - kanepe ve dolap altlarına kolayca erişim sağlayan bu ürün 1,5 saat boyunca çalışıp 3 saat içinde şarj olabilir. Boşluk sensörü sayesinde akıllı dönüşler yapar. Telefon uygulaması üzerinden kontrol edilebilir. Su haznesi de bulunuyor.

Farklı temizleme modları ve zamanlayıcı sayesinde hem enerjiden hem de zamandan tasarruf sağlar. Uygulama üzerinden takip edebilir ve yönlendirebilirsiniz. Ayrıca ses komut özelliği de mevcut yani komutla temizliğe başlar ve bitirir.

Robot süpürge tavsiyelerim dışında en çok tercih edilen süpürge modelinden de bahsetmek istiyorum. Bu süpürge evcil hayvan bulunan evler için de çok kullanışlı. Yer ve toz yoğunluğuna göre ayrıca aparatları mevcut. Çekim gücü çok yüksek. Büyük, küçük her tozu alır. El süpürgesi olarak da kullanılabilir. Alerjenleri yakalar ve geriye temiz bir hava kalır.
Bence alirsan , turbo olanlardan al onlarında ebatları küçük artık!
Cevap
11Cevap
Robot süpürgelerde halıya çıkamamasıyla bende uğraştım biraz sonra arkadaşımın tavsiyesiylee irobot süpürge aldım çok iyi halıya çıkıyo temizliyo şarjını kendi kendine oluyo şarj istasyonuna gidip iki tane fırçası var gayet güzel temizliyo ben çok memnunum bak mutlaka markaya
Ben evde Viomi kullanıyorum. Xiaomi'nin yan markası galiba çok memnunum. Büyük kolaylık sağlıyor. burada detaylı karşılaştırma da var. Ben buradan bakıp modeli seçmiştim.
Robot süpürgelerin çekiş gücü çok yüksek olamadığı için yoğun ve uzun tüylü halıları çok iyi temizleyemiyor. Yine de günlük temizlik için çok faydasını gördüm. İki yıldır roborock s7 kullanıyorum ve çok memnunum. Roborock markasını genel olarak öneririm. Burada en iyi olarak Roborock Q7max önermişler: benimki bozulursa muhtemelen bu modeli alırım.
Bizde var adını mila koyduk işe yarıyor. Robrox en iyisiymiş
para verilicek kadar güzel seviyede ürünler yok daha hayla.
sen beklersen ohoo
bana lazım değilki güzelim sana lazım
güzelim abartıyorsun bence burda tartışmak mantıksız 🤗
Robot süpürge gittim aldim önce sona gittim Dyson v15 aldim yani bu benim kendi sahsi fikrim robot süpürge olmasada olur. Bence Dyson daha kullanisli
Ben Homend Alex pro 1290h al derim halılara rahatlıkla çıkıyor yüzeye göre emiş gücünü otomatik ayarlıyor ben baya memnunum alındığına pişman edecek bir ürün değil hiç
Bende aldım homendin robot süpürgesini ben 1280h aldım onda tek eksik kamerasının olmaması ama benim için hiç sıkıntı olmadı performansı gayet güzel bütçe olarak pro alamıyosanız 1280h da işinizi çok güzel görüyor
Selam. Koray HAZAR youtube kanalımda en iyi modelin tanıtım videosunu paylaştım. İnceleyebilirsin. Kanalım arama kısmında en üstte çıkıyor
Aura cleanmax var temizlik robotu super fakat pahali
İngilterede yaşıyorum burada kendi paramızla yani pound ile 199 pounda aldık, gayet ucuz cihazlar
Ucuz ve kaliteli bir şey düşünüyorsanız: Liectroux C30B Robot Süpürge
Paran varsa Dyson dan şaşma derim
Roborock s5 max
Robot mobot insan ayirmayin kardeşim!
Çoğunun servisi çok kötü
Etmen hepsi cöp
arkadaşın evinde vardı da markası neydi bilemedim
Xiaomi iyi bir marka
Etmem
Mi robot baya güzel
Paran varsa dyson al
Xiaomi