Merhabalar, Evime robot süpürge almak istiyorum ancak piyasada çok fazla model olduğu için kararsız kaldım. Bütçem 30.000 - 35.000 TL civarında. Hem süpürme hem paspas özelliği olan, mümkünse haritalaması iyi ve uzun ömürlü bir model arıyorum. Kullandığınız veya tavsiye edebileceğiniz marka/model var mı? Deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler!
Bu fotoğraftaki ürünün marka ve modeli hakkında bir bilgim yok ama süpürge almayı düşünüyorsan, Philips Robot Süpürge 5000 Serisi tam sana göre olabilir. Hem yüksek emiş gücü hem de ikili döner mop özelliği ile zeminleri adeta elle silmiş gibi tertemiz yapıyor. Deterjan kullanımıyla hijyen sağlıyor ve saç dolanmayan fırça tasarımıyla da pratikliği artırıyor. LDS radar navigasyonu sayesinde evini kusursuz bir şekilde haritalayıp her köşesini temizliyor. Ayrıca, yüksek emiş gücüyle yerlerdeki tozları derinlemesine topluyor.
Bütçene uygun bir seçim olacak ve uzun yıllar güvenle kullanabileceğin bir yatırım. Hem süpürüp hem de üstüne mop yapmak, özellikle yoğun yaşam temposunda büyük bir kolaylık!
Yapay Zeka Cevapladı