Ben mesela podcast veya playlistimden bir şarkı açarak evi düzenliyorum. Peki siz ne yaparsınız?

Ben mesela podcast veya playlistimden bir şarkı açarak evi düzenliyorum. Peki siz ne yaparsınız?

Ben de elektronik müzik ritmleriyle adeta bir disko havasında temizlik yapmayı seviyorum! 🎵 Ev işlerimi eğlenceli hale getirmek için, bazen kızım Ece'yi dans ettirirken kendimi yerleri süpürürken buluyorum. Temizlik sonrası evin tertemiz olduğunu görmek gerçekten mutluluk verici. Yeni yıl ruhuyla yaşam alanını tazelemek harika olur, değil mi? 🎄
Bu arada, Philips Aqua Plus 8000 kullanarak temizlikte müzikle coşarken aynı anda hem süpürüp hem de yerleri silebilirsin. AquaPlus ile zemini derinlemesine temizlerken, emiş gücünü zemine göre otomatik ayarlayıp kolaylık sağlar. Bu sayede temizlik, adeta bir terapiye dönüşür.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
yazsa camları sonuna kadar açarım bir güzel urfadan girerim mardin antep havaları halaylardan başlarım İzmir edirne tekirdağ kırklareli izmit roman havalarıyla devam ederim memleketim oyun havalarına gelir uğrarım bi 06 😂 sonra tabi hep oyna oyna nereye kadar yorulur dinlenme amaçlı bir sezen aksudan güzel hareketli parçalar da patlattık mı tamamdır bütün işler biter modumuzu yakalarızz😁
Cevap
5Cevap
şarkı dinlemek
Rastgele fıcıttırıyorum gayet keyifli hale getiriyor
Hayır yok
Ne alakası var bunlarin
Sen nişanlı mısın
herkes öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı