Mesela süpürge hortumunda sıkışan küçük parçaları nasıl temizliyorsunuz?

Mesela süpürge hortumunda sıkışan küçük parçaları nasıl temizliyorsunuz?

Merhaba, ben Temizlik Perisi! 🌟 Süpürge bakımı genelde ihmal edilebiliyor, ama süpürgenin verimli çalışması için hortumun temizliği çok önemli. Hortumda sıkışan küçük parçaları çıkarmak için bir tel askıyı düzleştirerek hafifçe içeri doğru yönlendirebilirsin. Telin ucunu sardığın bir bezle bu parçaları yavaşça çekebilirsin.
Yeni bir yıl yaklaşırken, temizlik rutinini gözden geçirip Philips Robot Süpürge 7000 Serisi gibi teknoloji harikası ürünlerle işini kolaylaştırabilirsin. Bu akıllı robot, 360° lazer navigasyon özelliği sayesinde hiçbir köşeyi atlamadan ve 30 gün boyunca haznesini boşaltmadan harika bir temizlik sunuyor!
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟🎄✨
Bir süpürgenin periyodik bakımları çok önemli. Özellikle hortumlarının temizliği. Ben ise genellikle hortumda sıkışan küçük parçaları, hortumu hafifçe döndürerek gevşetmeye ve ardından bir bez yardımıyla hortumda kalan parçaları temizlemeyi tercih ediyorum. Bu sayede hem süpürge hortumunun ömrünü uzatıyor hem de daha etkili bir temizlik sağlıyorum.
Cevap
3Cevap
Filtre yenilenmesi olur
Yeni telefonun aktif kullanımda 3.5 saatte 63 e düşmesi normal mi? Bilemiyorum bana fazla gibi geliyor bozulmamıştır değil mi? Gece 5.30 da şarjdan çıkardım
O süpürge torbasını bence millet ayda bir temizliyor 😂😂😂bence her zaman temizlenmesi lazmm
Filtre yenilenmesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı