Herkesle herşey paylaşılmıyor bu bir gerçek. Siz insanlarla neyi paylaşmak istemezsiniz?
Sevdiğim, değer verdiğim insanları paylaşamam, haa birde sıkıntılarımı herkesle paylaşamam...

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Az paylaşım yapmak gerekir karşında kim olursa olsun her şeyin önüne sermeyeceksin bunu en iyi anlayanlar önüne gelene kendini anlatan telefonundan sosyal medya hesabına kadar her şeyini veren, tehdit şantaj ya da iftiraya uğrayıp daha sonra pişmanım diyenlerdir ama akıllanmazlar yine aynı çamura batarlar çünkü saflar fazlasıyla iki tatlı söze bir güler yüze kanar ne var ne yok dökerler...
Ben sevdiğim insanları paylaşamam buna ister bencillik desinler ister kıskançlık, paylaşımsız bir insanım...
Sevdiğimi ve özelimi paylaşmam. Ayrıca bir de bana emanet olan "sır nevinden" sözleri...
Teşekkür ederim. 🌷🙏🌷😊
Sevdiğim insanları ve en değer verdiğim eşyalarımı (özellikle de kişisel eşyalarımı) asla paylaşamam. Bunların yanı sıra küçük, büyük sırlarımı da birileriyle paylaşma taraftarı değilim...
Kişisel olan herşeyimi paylaşmam..
Teşekkürler..🏵
Cevap
21Cevap
Kişiden kişiye göre paylaşacaklarım değisiklik gösterir. Asla paylasmayacağım sevdiğimdir. Onun dışında özel eşyalarımı paylaşmam.
İnsanına göre değişir bu. En yakınım kimse ona saklarım herşeyi onunla paylaşırım. En yakınlarım dışındakilere zırnık yok ajsjfkgkglh paylaşımcılıksızım.
Misal ben.😎😄
Canım sen 🌸🌹🌷⚘🌸
❤🦋🌹🤗
Sevdiklerimi ve sevdiklerimle aramızda geçenleri kimseyle paylaşamam bide çikolatamı😋
bu güzel hayatı mi gereksiz insanlar la paylaşmak onlarla muhattap olarak geçirmek istemezdim ama para kazanmak ve yaşamak icin mecburuz
Şeyh Bedrettin yarin yanağından gayri herşey ortak demiş. Çok da güzel demiş. Insan helali hariç herşeyi paylaşmali bence de.
Bana Özel Olan kişisel eşyalarimdan tutun da bilgisayar tablet tlfn asla ve kedimi paylaşmak istemem..
Değer verdiğimi insanın bana olan özel tutumunu başkasına yansıtmasını istemem..
Kıskanırım 🤨
Görüşlerime saygı duyulmayacak hiç bir şeyi paylaşmam çünkü insanlar çok bencil
Paylaşmak istemediğim şeyleri paylasmam mesela.
Bunlar, paylaşmak istemediğim şeylerdir..
Sevdiğim insanı ve onunla aramızda olanları asla paylasmam.
erkek arkadaşımı sevgilimi nişanlımı anlatmam özenen var özenmeyen var. diğer herşeyi anlatırım.
Ailemi, sevdiğimi, sırrımı paylaşmak ıstemem.
Her sırrını insan paylaşmasın insanla o sır gun gelir hayatına tumsek olur geçit vermez dost dedigin sırtından vurur
herseyimi paylasirim sevdiklerim haric! 😆😅
yakın oldugum kısılerı paylasamıyorum sadece benle ılgılensın ıstıyorum kıskanıyorum
Sevdiğim hoşlandığım kişiyi ondan hoşlandığımı bilmelerini istemem
Allah ile benim aramda olan şeyleri paylaşmam.
Yemeğimi ve kiyafetlerimi
Sevdiğim şeyleri asla paylaşmak istemiyorum😐
Sevdiklerimi ve bana ait olan herşeyi
Yasadigim tecruberden sonra hic bir seyimi
Sıkıntılarımı ve çocuklarımı
Yemeğimi kimse yemeğime dokunmasın 😑😡
Sıkıntı ve hedeflerimi paylaşmıyorum artık
Sevdiklerimi veya en çok hoşuma giden eşyalarımi
hastalığımı üzüntülerimi acılarımı
Kendime sakladıklarımı
sütlacımı bi kişi hariç
Giydiğim kıyafetlerimi
Genel olarak bencilim pek birşey paylaşmam.
Mutlu olursam bir gun sayet bunu paylasmam.
''şayet''
Ve mutluluk sana hiç uğramadı...
Hiçbir şeyi paylaşmam
dertlerimi sıkıntılarımı..
Sevdiğim adamı
Yemeğimi
sevdiğimi ve sırlaarımı
sırrımı
kalbini parasını
sevdiğim erkeği ASLA
sırlarımı
sevdiğimi