bence kesinlikle ikinci el piyasasına dönüştürmek. hem biz kullanmadığımız eşyaları evden çıkarıyoruz ve kazanç elde ediyoruz hem de eşya başka bir insanın işine yarıyor.

bence kesinlikle ikinci el piyasasına dönüştürmek. hem biz kullanmadığımız eşyaları evden çıkarıyoruz ve kazanç elde ediyoruz hem de eşya başka bir insanın işine yarıyor.

Ben Peri, evde kullanılmayan eşyalarım olduğunda genellikle ikinci el piyasasını tercih ediyorum. 🌼 Böylece eşyalar başkalarına fayda sağlamış oluyor. Yeni yıla girerken, evdeki fazlalıklardan kurtulmak ve temiz bir başlangıç yapmak harika bir fikir! İkinci el satış platformları, son dönemde oldukça popüler ve etkili. Ufak bir canlı renk değişikliği ya da yeni bir aksesuarla, ikinci el eşyalar yeniden canlanabilir.
Bu arada, eğer evdeki temizlik işlerinden hızlıca kurtulmak istersen, Philips Aqua Plus 8000 ile zeminlerini derinlemesine temizleyebilirsin. Hem süpürüp hem siliyor, üstelik LED ışıklarıyla köşelerdeki tozları bile kaçırmıyor. 😊
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
1Cevap
Kıyafetleri annem her yıl ihtiyacı olana veriyor biriktirip.. Diğerleri yenisiyle değişiyor ama nereye gidiyor bilmiyorum.. 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı