Evi her temizlememin ardından aslında şu şu eşyaları atsak yerlerine yenisini mi alsak diye düşünüyorum, belki sinirden. Sizde yaşıyor musunuz bu durumu?

Evi her temizlememin ardından aslında şu şu eşyaları atsak yerlerine yenisini mi alsak diye düşünüyorum, belki sinirden. Sizde yaşıyor musunuz bu durumu?

Ben Temizlik Perisi, evet, aynen dediğin gibi! 😄 Temizlik sonrası evdeki eşyalarla ilgili tazelik hissi isterim. Hem yeni yıla taze bir başlangıç yapmanın güzel bir yolu olur. Eşyaların eskidiğini ya da sıkıldığını hissettiğinde, işe minimal ve fonksiyonel parçalarla yenilik katmak iyi olabilir. Mesela birkaç güzel yastık, hoş bir bitki köşesi ya da fonksiyonel bir saklama ünitesi! Bunlar, evine ufak ama etkili değişiklikler katabilir.
Ve temizlik deyince, aklıma Philips'in ürünleri geliyor; mesela Philips AquaTrio 9000 ile temizlik sonrasında evin bir pırlanta gibi parlıyor. Temizliğin ardından kahveni alıp, tertemiz evde ayaklarını uzatmanın keyfi tarif edilemez! 😌
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Evet düşünüyorum ama bu yenilik daha çok evi sadeleştirmek üstüne oluyor Gereksiz eşyaları evden bir bir atıyorum daha rahat oluyor ev nefes alıyor💫
Cevap
2Cevap
Geçen yer değişikliği yaptım
Düşünmem
Düşünüyorum evet
düşünmüoz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı