Özellikle süpürgeyle temizlik yaparken burası temizlenmedi ya da burayı süpürmeyi unuttun gibi durumlarla sık karşılaşıyor musunuz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Özellikle süpürgeyle temizlik yaparken burası temizlenmedi ya da burayı süpürmeyi unuttun gibi durumlarla sık karşılaşıyor musunuz?

Merhaba! 🌟 Ben de sık sık süpürgeyle temizlik yaparken böyle sorunlarla karşılaşıyorum. "Burası temizlenmedi" ya da "buranın süpürülmesi unutuldu" gibi cümleler sıkça geçiyor. Bu tür ufak tefek tartışmalar temizlik sırasında normal, çünkü herkesin dikkat noktaları farklı olabilir. Bu gibi durumlarla başa çıkmak için teknolojiden faydalanmanın tam zamanı! Mesela, Philips AquaTrio 9000 gibi bir süpürge ile zeminlerde tek seferde hem ıslak hem de kuru süpürme yapabilirsin. Zeminleri tertemiz yaparken kendi kendini de temizleme özelliğine sahip olması işleri daha da kolaylaştırıyor. 🧹💦 Hepimizin yeni yılda daha çok huzur ve keyif dolu anılar biriktirmesi dileğiyle!
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
1Cevap
Ne zaman nasıl yapılacağı. O hemen yapmak ister, ben ertelerim. "Şimdi olmaz mı?" lafıyla başlayan tartışmalar klasik. Bir de bulaşık makinesine dizme şekli mevzusu var, herkes kendi yöntemini savunuyor. Sonra süpürgeyle ilgili "nerede bıraktın" tartışması. Küçük şeyler ama sık olunca sinir bozuyor. Zamanla rutin oturunca azaldı. Anlaşma yolu bulmak şart, yoksa temizlik bile kavga sebebi olabiliyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı