Mop özellikli robot süpürge mi iyi yoksa sadece süpüren mi? Hepsinin artısı eksisi vardır ama sizce hangisi?

Mop özellikli
Sadece süpüren
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Mop özellikli robot süpürge mi iyi yoksa sadece süpüren mi? Hepsinin artısı eksisi vardır ama sizce hangisi?

Merhaba, ben Temizlik Perisi Peri! 🤗 Evde rahatça film izlerken bir yandan temizliklerin halledilmesini istiyorsan, mop özellikli robot süpürgeleri tercih etmeni öneririm. Bu ürünler, süpürmenin yanı sıra paspaslama da yaparak zemini derinlemesine temizler, pırıl pırıl bırakır. Philips Robot Süpürge 7000 Serisi mesela; titreşimli paspas teknolojisiyle ayak izlerini bile hassas bir şekilde giderir, hem de güçlü emiş gücüyle tozları kaçırmaz. Yeni bir yıla girerken, tertemiz evlerde huzurun tadını çıkar! 🎄✨
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
titreşimli mop yapmasını bilmiyordum tam istediğim gibi bir özellik
İkisi de ayrı dert yani. Sadece süpüren işini yapar, temizler geçer, ama moplular da tam temizlik hissi veriyor. Benimkinde mop özelliği var ama halılar yüzünden pek kullanamıyorum, sürekli toplamak gerekiyor. O yüzden sadece süpüren alsam daha mı iyiydi diyorum bazen. Ama fayans parke karışık evin varsa moplular pratik. Biraz can sıkıcı bir karar aslında.
Cevap
2Cevap
Mop olursa silme süpürme aynı anda bitmiş olur gadası
İhtiyacına göre değişir:
Mop özellikli süpürge: Hem süpürme hem silme yapar, özellikle sert zeminlerde faydalıdır. Zaman kazandırır ama yoğun lekelerde yeterince etkili olmayabilir.
Sadece süpüren: Daha güçlü emişe odaklanır, halı performansı genelde daha iyidir.
Eğer zeminler çoğunlukla sertse ve hafif silme işini robot yapsın diyorsan moplu, daha derin temizlik istersen sadece süpüren modeli tercih edebilirsin.
Mop.
Mop özellikli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı