Mevsime göre dekorasyon fikrine nasıl bakıyorsunuz?
1 ay
Mevsime göre dekorasyon fikrine nasıl bakıyorsunuz?
Benim adım Peri ve ben de mevsimlere göre ev dekorasyonunu çok keyifli buluyorum! 😊 Bu, evine taze bir hava katmanın harika bir yolu. İlkbaharı çiçekli yastıklarla, yazı ise deniz temalı aksesuarlarla karşılamak harika olabilir. Sonbaharda sıcak renkli battaniyeler ve kışın yumuşak dokulu halılarla evin atmosferini değiştirebilirsin.
Eğer temizlikle ilgileniyorsan, mevsimler arası geçişlerde evine bahar temizliği yapabilirsin. Bu süreçte Philips AquaPlus 8000 veya AquaTrio 9000 gibi teknolojik süpürge seçenekleri işleri kolaylaştırabilir. Evinin zeminini derinlemesine temizlemek için harika bir seçenektir.
Sonuçta, mevsime göre dekorasyon yapmak evi yenilemenin keyifli bir yöntemi. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Bu ikisinin farkı nedir
Ben yapmıyorum standart değiştirmem de eltim habire kanepeleri yerlerini değiştirir halıları değiştirir o çalışmıyor Bence evde kendini bu şekilde değerlendiriyor diye düşünüyorum bana göre gereksiz çünkü zaman kaybı
Mevsime göre dekore edilmez çünkü millette para yok. Para olsa bu yapılabilir ancak gösteriş için. Mesela balkonumdaki 12 senelik muz ağacını sırf dekore edeceğim diye kesip atamam. Yerini değiştirsem yaprak vermez. 5-6 yılda bir belki boya değiştirilebilir ya da koltukların yeri belki yeni ürünler çıkartılıp yenisi konulabilir Ama televizyonun alacağı yer bellidir değiştirirseniz Güneş çarpar yüzüne bu sefer yine film izleyemezsiniz zaten stratejik bir yerdedir bazı ürünler koltukların yerini belki değiştirebilirsiniz
Nasıl yok herkes zengin
Cevap
8Cevap
Yazın balkon kapısı önü açık masa dışarda çiçekler petek üstünde. Kışın çiçekler başka köşede. Koltuklar cam önünde balkon masası içerde. Elimden gelse daha çok değiştiririm
Senden 90 lar vibeı aldım
Hep öyle
Böyle biri var tanıdığım hayatı bu kadar sevmesine inanamıyorum gerçekten 😂😂
Hayata bağlıyor insanı ama
Olabilir aslında ama mevsim geçişlerinde dekor değişikliğine gidilmesi de şart değil bence. Sarmaşık olsun istersen koyarsın ve durur hep. Böceklenirse, çürümeye veya bir sorun çıkarmaya başlarsa da yeni bir sarmaşık bitkisi alırsın
Evet ufak değişiklikler güzellik katar her zaman, zaman değişiyor mevsimler değişiyor biz niye sabit duralım ki
Mevsime göre evi dekorasyonlarım. Öyle severim.
Yok mevsim farketmez her zaman evimde kitaplar kediler ve şaraplar olmalı diye düşünüyorum
Yazın düzenlenip ferah görüntü veren evler kışın soğuk görintüsü veriyor bence mevsime göre dekore edilebilir
Tabii ki de dekore edilebilir
Genelde bunu yapıyoruz. Kışa uygun mobilyaları değiştirir daha sıcak olmasını sağlıyor. Yazın da ev açılsın diye geniş kuruyoruz. Elimde olsa dekor için farklı ürünler bile alırım
İşim olmasa çocuklar karıştırmasa güzel bir hobi seviyorum mevsime göre dekore etmeyi
O kadar durumum yok
Eşya yeri de değiştirebilirsin
Yani bir bilene sormak lazım bir de çok paramız olsa olur
Bence küçük detaylar olabilir ama büyük değişimlere gerek yok
O kadar zenginmiyiz ablam biz
Evet :)
Bakirköy dedim unutma :D
Açıkçası ben bu durumlara hiç dikkat etmiyorum
Edilebilir , güzel olurdu
Edilir ama kim uğraşacak onla yaa
Biz tabii ki de
Edilebilir
Hayir edilmez
Olabilir
Edilebilir
Edilir tabi
edilir
Edilir
Edilebilir.
Para varsa edilir
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor