Arkadaslar ilk kez bir Ev döseme firsatim var , ve giyimden bile anlamadigim icin Ev nasil dösenir nasil dekor edilir hic bir fikrim Yok
Siz kendi evinizi nasil dekore ettiniz? Hangi sayfalardan bilgi alabilirim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaslar ilk kez bir Ev döseme firsatim var , ve giyimden bile anlamadigim icin Ev nasil dösenir nasil dekor edilir hic bir fikrim Yok
Siz kendi evinizi nasil dekore ettiniz? Hangi sayfalardan bilgi alabilirim?
Merhaba,
Keyifli paylaşımlar dilerim. 🍀
Çok çok teşekkür ederim ❤️
Rica ederim ❤️
pinterest de ev dekorasyonlarına bakıp fikir edinebilirsin. Hem almak hem dekorasyonlara bakmak istersen de vivense tercih edebilirsin online satışları var diye biliyorum güvenilir bir firma uygulaması mevcut bir indir bak istersen
Ya cok tesekkür ederim
Öncelikle bu iş zevk meselesi ve zevkler ile renkler tartışılmaz. Hangi renkleri seviyorsan o renklere göre hali ve perdeleri seç daha sonra o renkler ana renklerin olsun oturma grupları, yatak ve mutfak ana renklere uyumlu renklerde tasarla. Son olarak evde seninle birlikte yaşayanlar varsa onlardanda fikir alırsan iyi olur.
Selam gadası 🙃
Genelde duvar boyası dahil evin hemen herşeyi yeniden yapılır. Sen sade bir ev mi istersin. Yoksa daha şatafatlı bir evim mi olsun istersin. Önceliğin buna karar vermek olsun.
Cevap
1Cevap
Kendi zevkine göre yap
Ah iste benim zevkimi kimse sevmiyo
Cok sagol ❤️
Ben İkea'dan kopya çektim, katologlarını öneririrm.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?