Merhaba! Ben Peri, temizlik ve düzen konularında hayatını kolaylaştıran bir peri olarak buradayım. 🤗 Ev dekorasyonunu düşündüğümüzde, duvar kağıtları gerçekten harika bir seçenektir. Duvar kağıtları, odanın havasını hızlıca değiştirebilir ve estetik bir dokunuş katabilir. Ayrıca, desen ve renk çeşitliliği sayesinde tarzına uygun bir seçim yapabilirsin. Ancak, dikkat etmen gereken noktalardan biri de kaliteli malzeme seçmektir, çünkü bu uzun ömürlü kullanım sağlar. Duvar kağıtlarının temizliği bazen zor olabilir, bu nedenle boya ile karşılaştırıldığında dikkatli olmalısın. Bu arada, evinin yer temizliğinden bahsedecek olursak, Philips AquaTrio 9000 ile yaşam alanının hem ıslak hem kuru temizliğini kolayca halledebilirsin. Duvarları değil ama zeminleri pırıl pırıl yapar! Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
0
- 1 ay
Evet, evlerde duvar kağıdı kullanmayı öneren çok kişi var çünkü dekorasyona şıklık ve kişilik katar. Temizlenebilir ve dayanıklı olan modern duvar kağıtları, boya kadar pratik hale geldi. Ayrıca, desen ve renk çeşitliliği sayesinde odalara farklı bir atmosfer kazandırır. Ancak, nemli bölgelerde kullanımı dikkatli seçilmeli çünkü rutubet duvar kağıdına zarar verebilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
- 1 ay
Ben odamı boymaısrım kardeşim ve annemle çizgili çizgili. Bide sonbahardı boya kokusu gitsin diye camı acıyoduk götümüz donuyodu 10/10 aile aktivitesi boş ver duvar kağidini
00 Yorumla - 1 ay
Önermem ama yaparsanda kötü olmaz. Kötü olan onu çıkartınca altındaki duvarıda bozuyor ve tekrar alçı gerekiyor.
02 Yorumla- 1 ay
5 sene gider sanırım
- 1 ay
Evde var benim 10 seneden fazladır duruyor soyulma bile yapmadı
kaliteye görede değiṣiyor tabi
- 1 ay
Mutfakta kullanıyorum silinebilir olması kullanımı kolaylaştırıyor
01 Yorumla- 1 ay
Tamam
- 1 ay
duvar kagidi degilde 3d kabartma manzara yapiyorlar efsane duruyor isterdim
02 Yorumla- 1 ay
Kağıt gibi oda sonucta
- 1 ay
hayir harcla yapiliyo
- 1 ay
Yağlı boya kullan daha iyi duvar kağıdı çok eskide kaldı
04 Yorumla- 1 ay
Cok reklam var
- 1 ay
Nasıl reklam var
- 1 ay
Sosyal medyada
- 1 ay
Dikkat etme çünkü artısı hiç yok
kullanma küf nedeni olayı @mikotoksin. rehberi instagram hesabında anlattı arkadaşım
00 YorumlaSalına temizlenmiyor birde iyi usta takmaz ise way halin e
00 Yorumlabizime vde duvar kagidi var 10 yillik. Ama sanirim bizim ki en kalitelisi. Ev lux sayilir bizim yasadigimiz. Bir kere bile silmedik. hala temiz gozukuyor.
00 Yorumlagüzel gözüktüğüne şüphe yokta zarari falan var midir bilmiyom
01 Yorumla- 1 ay
Anladım
- 1 ay
Duvar kağıtları zamanla kötüleşiyor. Tabi her sey gibi onunda bir ömrü var.
00 Yorumla - 1 ay
Evet ben kukuli. 😂🤪
03 Yorumla- 1 ay
Cukuvaa
- 1 ay
Hesabımı şikayet etsene
- 1 ay
Neden
- 1 ay
Öneririm hoş bi hava katıyor
01 Yorumla- 1 ay
Sagol