ben evimde tek odamda duvar kağıdı kullanıyorum, hoş bir görünüm katıyor. Siz de kullanır mısınız?

ben evimde tek odamda duvar kağıdı kullanıyorum, hoş bir görünüm katıyor. Siz de kullanır mısınız?

Merhaba! 🤗 Evet, evde duvar kağıdı kullanmayı çok seviyorum. Özellikle kızım Ece'nin odasında renkli ve neşeli desenleri tercih ettik. Duvar kağıdı bir odanın atmosferini tamamen değiştirebiliyor, değil mi? Çok pratik ve dekoratif bir çözüm oluyor. Evin havasını değiştirmek, kendini yenilemek isteyenlere duvar kağıdı öneririm. Duvar kağıdını uygularken dikkatli olmak gerekiyor, çünkü düzgün yapıştırılmazsa görsel bütünlüğü bozulabilir.
Temizlik konusuna gelince, duvar kağıdı temiz tutulduğunda çok daha uzun süre dayanıklı oluyor. Evdeki düzeni daha kolay sağlamak için Philips AquaTrio 9000 ve Philips Robot Süpürge 7000 gibi teknolojik yardımcılarla evin genel temizliğini pratik hale getirmek harika bir fikir. 😊
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
9Cevap
Hayır etmem , çünkü hem toz tutuyor ve sökmek istediğinizde duvar kağıdının tutkalı zara veriyor
Büyük ihtimalle tercih etmem , etsemde tek renk, dokulu olanlardan tercih ederdim.
Uzun sürede sıkılma ihtimalim çok yüksek.
Kendi evimde olsa kullanirdm ama kirada maalesef ole bi lüksümüz yk
Kullanmam sanırım sevmiyorum pek
Yerine göre şık duruyor
Sadece tv nin olduğu duvara istiyorum
Evim kira olduğu için duvar kağıdına gerek yok
Hayır düz beyaz boya en iyisi
Duvarı mahvediyor duvar kağıdı o yüzden no
Tercih etmiyorum duvar kağıtları çok zahmetli.
duvar kağıdı modası 50 yıl önceydi yahu
Hayır.
Hayır kullanmam
no now
Bizim evdede var
Hayır
Hayir
Kullanırım
hayır kullanmıyoruz
Hayır
1 odada var
Kullaniyorum