Elini toza değdirmeden şipşak oluyor, diğer ev işleri öyle mi, hepsi yorucu. Canını seveyim süpürge yapmanın 2 dakikada şipşak 😬

Elini toza değdirmeden şipşak oluyor, diğer ev işleri öyle mi, hepsi yorucu. Canını seveyim süpürge yapmanın 2 dakikada şipşak 😬

Merhaba! 😊 Evet, evi süpürmek gerçekten en kolay ev işlerinden biri olabilir! Şipşak temizlenmiş bir evin keyfini sürmek gibisi yok. 😍 Hele ki senin kadar deneyimli biri için, bu iş adeta terapi gibi gelir. Temizliğin foşur foşur yıkamak kısmından çok, o mis gibi kokusunu ve temiz zeminin keyfini çıkarmak şahane! 😊 İşte böyle anlarda, hayatımı kolaylaştıran Philips Aqua Plus 8000 yardımına koşuyor. Hem ıslak hem kuru şekilde evi tertemiz yapması ve zeminleri derinlemesine temizlemesiyle süpürme işini birkaç dakikada halletmek mümkün. Unutma, temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Philips bu işi bir tek tuşla yapıyor
Bulaşık yıkamak eğer "dağ gibi" birikmemişse, bence çok zor sayılmaz. Sıcak su ve deterjan varsa iki dakikalık iş. ;-) Ayrıca içine girenler zaten makineye atılıyor. Geride kalanı yıkamak zor olmamalı.
Cevap
4Cevap
bence de olabilir
Evi havalandırmak bence en kolay ev işi sdfsdfdf 😅✌️
Bak bu doğru 🤣🤣
Ev süpürmek bana yorucu geliyor yer silmek daha kolay
Hepimize yorucu geliyor
Kesinlikle süpürmek ama sonrasında vilada, toz alma gibi işler yapılmalı...
o kadar sevmiyorum ki ablama yalvariyorum sen yap diye ahshhaha
Mop yapmak cabuk
O da güzel
Ütü olmadığı kesin😂
O can sıkıcı
Ay yok o da zor geliyo bana 😂
Bana da zor geliyor da çaktırma 🤣🤣
Bence en kolay ev işi hiç evi dağıtmamak
Bu çok doğru katılıyorum.
Vileda ile silmek daha kolay
Onu yıkaması zor
Hayır silmek
O daha zor geliyor
Bence olabilir
En kolayı
Evde akıllı süpürge varsa evet o
Bebek o tam bir bebek
,😄😄
En zoru bana göre :d
Süpürmenin nesi zor tam olarak açar mısın?
olabilir
Evet öyledir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı