Evi temizlemeyi seven var mı Allah askina useniyorum kanepeden kalkamiyorum bile bu kizlar nasil yapiyor bu isleri? Bide yapsam iki gun sonra yine ayni sey oluyor dagiliyor ucu kaciyor toplayamiyorumm kizlarr oneri verinnnn erkekler sizde akil fikir verin bende istiyorum temiz olayim
Öyle dagnik dagnik heryer heryerde olur mu hic. Söyle duşun evlisin ama evini temizlemeye uşeniyorsun eşin bir iki ses cikarmaz ama en sonunda sesini cikarir. Ben evimi herzaman temiz tutuyorum tamam temizligi bende sevmiyorum ama duzenli toplu olmasi hoşuma gidiyor. Eve ansizin biri gelince icim rahat. Işine yaricak bir ipucu verim evde kullanmadigin gereksiz eşya ne var ise at. Evde eşya az olunca temizlik cok kolay oluyor. Ben az esya aldim minimalist yani evime kim gelmis ise cok iyi fikir diyip eve girişir. Ciddiyim gozume batan ne varsa atiyorum. Evde fazla yatakmi var at fazla koltukmu var at. Kullanmadigin eskimiş bardaklarmi var at fazla yastikmi var at. Bir dene istersen. Kolay gelsin
Evlenmeden once bende öyleydim ama iste evlenince degiştim. Evime gelen misafirler ay bu ne demelerini asla istemem. Ve kendim sabah uyaninca evim toplu oh bugun işim az diyorum. Kendini bir yarişin icinde farz et kimin evi daha toplu kendini öyle motive et. Hatta Şu an telefonu birak cöp posetini al başla atilanlari at. Yaparsin sen ;)